۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۰:۴۸
کد خبر: ۲۵۱۴۶۶
در گفت‌وگو با جانشین مدیر حوزه اصفهان مطرح ‌شد؛

نگاهی به فعالیت مدارس علمیه اصفهان

خبرگزاری رسا ـ جانشین مدیریت حوزه علمیه اصفهان گفت: طبق آخرین آمار و گزارشات در حدود 9 هزار نفر طلبه و روحانی در بخش برادران در مدارس علمیه استان اصفهان مشغول به تحصیل علوم حوزوی هستند که از این تعداد 3 هزار نفر در سطح چهار(دروس خارج فقه) تلمذ می کنند.
حجت الاسلام باطني

حجت الاسلام علیرضا باطنی جانشین مدیریت حوزه علمیه اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، با تأکید بر قدمت  و سابقه درخشان حوزه  علمیه اصفهان از کهن تا به امروز، اظهار کرد: بیش از 40 مدرسه علمیه ویژه برادران در سطح استان اصفهان تحت مدیریت مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان به مدیریت آیت الله یوسف طباطبایی نژاد فعالیت می‌کنند.

 

وی تصریح کرد: قریب به این تعداد نیز مدرسه علمیه ویژه خواهران طلبه در استان اصفهان وجود دارد که همگی در راستای ترویج معارف دین و تبلیغ دین و شریعت گام بر می دارند.

 

جانشین مدیریت حوزه علمیه اصفهان افزود: طبق آخرین آمار و گزارشات در حدود 9 هزار نفر طلبه و روحانی در بخش برادران در مدارس علمیه استان اصفهان مشغول به تحصیل علوم حوزوی هستند که از این تعداد 3 هزار نفر در سطح چهار(دروس خارج فقه) تلمذ می کنند.

 

وی تأکید کرد: در مدارس علمیه استان اصفهان بالغ بر 1300 کلاس درس حوزوی در دو نوبت صبح و عصر به طور روزانه برپا می شود که از این تعداد 40 حلقه درس مربوط به دروس خارج فقه است.

 

حجت الاسلام باطنی ابراز کرد: از دیگر افتخارات حوزه علمیه اصفهان، راه اندازی شعبه ای از جامعه المصطفی العالمیه که طبق گزارشاتی که در اختیار داریم 600 نفر طلبه و روحانی غیر ایرانی اعم از برادر و خواهر از بیش از 40 کشور مشغول تحصیل هستند که از عظمت حوزه اصفهان حکایت می کند.

 

وی با بیان این که البته در گذشته حوزه علمیه اصفهان مهد علوم اسلامی و معارف شیعی بوده است و تلاش ما بر این است که گام به گام در اعتلای حوزه علمیه به دوران عظمت و شکوه حوزه نزدیک شویم، افزود: حوزه علمیه اصفهان برخوردار از مراکز فعال حوزوی است که یکی از آنها مرکز تخصصی حوزه است که رشته های مختلف را به صورت تخصصی آموزش می دهد و یک مرکز آموزش عالی در حوزه تلقی می شود.

 

حجت الاسلام باطنی با اشاره به این که مرکز تخصصی دیگر تحت مدیریت حوزه علمیه اصفهان به زعامت حضرت آیت الله مظاهری است، مرکز رایانه حوزه علمیه  می‌باشد، گفت: این مرکز  در تولید نرم افزارهای دینی موفق به کسب رتبه های برتر کشور شده است و جایگاه خوبی را در این زمینه دارد.

 

وی اظهار کرد: واحد دفتر تبلیغات اسلامی شعبه اصفهان فعالیت های برجسته ای را در طول دوران فعالیت خود عرضه کرده است و بخش زبان های خارجی این دفتر زبان های زنده دنیا را به فضلا و علمای حوزه علمیه آموزش می دهد که عده ای از طلاب و روحانیان ما در این مرکز زبان آموزی، آموزش زبان انگلیسی، فرانسه، عربی، چینی و سایر زبانهای زنده دنیا را آموزش دیده اند و امروز در کشورهایی که با همین زبان گویش انجام می دهند مشغول تبلیغ دین اسلام و تشیع هستند.

 

جانشین مدیریت حوزه علمیه اصفهان با بیان این که در بحث آموختن زبان چینی از سوی طلاب نخستین مرکزی که در حوزه علمیه این مأموریت را در کشور عهده دار شد، اصفهان بود، گفت: امروز فارغ التحصیلان زبان چینی حوزه علمیه اصفهان در ایالات مختلف چین مشغول فعالیت و تبلیغ معارف ناب اسلام هستند و این از داشته ها و سرمایه های امروز حوزه اصفهان است./939/ت302/ب4

ارسال نظرات