۰۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۶
کد خبر: ۲۵۲۶۹۱
آیت الله مکارم شیرازی:

مشکلات اخلاقی و فرهنگی نتیجه دوری از مبانی دینی است/ انتقادها از دولت بدون غرض ورزی باشد

خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت الله مکارم شیرازی در مراسم عزاری حضرت زهرا(س) با تاکید بر این که انتقادها از دولت باید بدون غرض ورزی باشد، دولتمردان و مسؤولان را به بهره گیری از نقدهای سازنده و منصفانه توصیه کرد.
حضرت آيت الله مکارم شيرازي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی امروز در مراسم عزای حضرت فاطمه زهرا(س) که در مدرسه امام امیرالمؤمنین(ع) قم برگزار شد، با تسلیت ایام فاطمیه و شهادت حضرت زهرا(س) بر ضرورت الگوگیری از ایشان تاکید کرد.

 

این مرجع تقلید بر ضرورت احیای سبک زندگی فاطمی در جامعه تاکید کرد و تحقق این مهم را عامل حل بسیاری از مشکلات اخلاقی، فرهنگی و اجتماعی دانست و گفت: ما معتقدیم بخش قابل توجهی از بی اخلاق ها، رانت خواری ها و اختلاس ها نتیجه دوری از مبانی دینی است.

 

وی با تاکید بر این که شیعه حقیقی ادعا نمی کند بلکه عمل گرا است، تصریح کرد: نمی توانیم ادعا کنیم پیرو حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) هستیم اما در رفتار و کردارمان بویی از سیره علوی و فاطمی دیده نشود.

 

استاد برجسته حوزه علمیه قم از تمامی خطبا و سخنرانان خواست تمامی ابعاد زندگی حضرت زهرا(س) را برای مردم به ویژه نسل جوان تبیین کنند.

 

حضرت آیت الله مکارم شیرازی با بیان این که باید امر به معروف و نهی از منکر در جامعه احیا شود، یادآورشد: امر به معروف به معنای دعوا کردن و جار و جنجال نیست، همه موظف هستند در صورت مشاهده ناهنجاری اخلاقی و اجتماعی با رعایت شرایط امر به معروف و نهی از منکر نسبت به تذکر دادن اقدام کنند.

 

این مرجع تقلید در ادامه با تاکید بر این که انتقاد از دولت باید بدون غرض باشد، اظهار داشت: مردم بایستی از روی دلسوزی و بدون غرض و هدف خاصی و صمیمانه مشکلات را به دولتمردان تذکر دهند؛ در این صورت دولت نیز به نقاط ضعف توجه لازم را مبذول خواهد داشت و در صدد حل و رفع آن برخواهد آمد.

 

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر این که امروز دنیا از ظلم و بی عدالتی و تبعیض خسته شده و تشنه معارف ناب اسلامی است، تصریح کرد: در چنین شرایطی ما باید مبانی دینی را برای مردم جهان تبیین کنیم و به زبانی که قابل فهم باشد در اختیارشان قرار دهیم.

 

حضرت آیت الله مکارم شیرازی عدالت اجتماعی و اقتصادی را از آموزه های بسیار مهم دین اسلام دانست و تصریح کرد: چنانچه در جامعه اسلامی افرادی برای مخارج اولیه خود محتاج باشند و عده ای در ناز و نعمت باشند محبت جای خود را به کینه و بغض خواهد داد. /924/پ202/ج
 

ارسال نظرات