تجلیل از قهرمانان قرآنی در کانون 14 معصوم خواهران
ه گزارش خبرگزاری رسا به نقل از مؤسسه مهد قرآن، همزمان با سالروز میلاد مسعود و فرخنده حضرت فاطمه زهرا(س) تعداد 50 نفر از اساتید ، مربیان و حافظان کل قرآن کانون 14 معصوم (ع) خواهران مهد قرآن استان تهران با برگزاری مراسم جشنی مورد تشویق و تجلیل قرار گرفتند.
زهرا نادری مسؤول کانون قرآن چهارده معصوم (ع) توسعه و ترویج فرهنگ قرآن ، تبیین جایگاه مقام اهل بیت (ع) به عنوان ثقل اصغر و ارج نهادن به شأن و منزلت والای خادمان قرآنی را از اهداف برگزاری این همایش معنوی برشمرد و تصریح کرد : تجلیل و تکریم سی و سه نفر از بانوان اساتید و مربیان که خالصانه برای نشر و توسعه و آموزش فرهنگ کتاب الهی صمیمانه با کانون 14 معصوم ( ع) همکاری داشتند و دوازده نفر از خواهران حافظ کل عضو این کانون که سال 1393 در مسابقات و آزمون های قرآنی کشوری و دانشجویی رتبه های ممتاز را کسب کردند تقدیر به عمل آمد .
بنا بر این گزارش اجرای برنامه های قرآنی وفرهنگی ، تواشیح ، قرائت شعر در وصف صدیقه طاهره(س) و مقام مادر ، انجام سخنرانی خانم شفقی از مبلغین حوزه در ابعاد شخصیتی حضرت زهرا (س) و اهداء لوح تکریم و هدایا به اساتید ، مربیان فعال و حفاظ کل برتر مسابقات از بخشهای این مراسم بود.
شایان ذکر است کانون قرآن چهارده معصوم(ع) با بیش از دو دهه فعالیت از مراکز فعال قرآنی وابسته به مؤسسه مهد قرآن در جنوب شرقی تهران ( منطقه خراسان – شوش ) می باشد که از سال تأسیس (1371) تا کنون 100 خواهر حافظ کل قرآن در رده های سنی مختلف تحت آموزش قرار داده است . خانم ها فاطمه شیرازی ، مریم تقی زاده ، سماء بابایی، زهرا رضایی منش ، فاطمه اسدی ، نجمه آزادی ، حنان عمیدی ، زهرا کریمی ، الهام منگلی ، فاطمه استاد معمار ، اَسری امید ، ابوترابی ، اعظم تقی زاده و زهرا صریخی نژاد که در سالهای گذشته به درجه مقدس حافظ کل قرآن نائل شدند و در مسابقات قرآنی کشور و بین المللی رتبه های ممتاز کسب کردند از قرآن آموزان کانون 14 معصوم (ع) می باشند./998/د101/ف