استان هرمزگان نباید دغدغه کم آبی داشته باشد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، آیت الله غلامعلی نعیم آبادی نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس در دیدار اصحاب رسانه گفت: خواسته مهمی که من از شما به عنوان اصحاب رسانه دارم این است استان هرمزگان و داشته هایش را به خوبی و بیشتر برای همگان معرفی کنید.
وی با بیان این که در استان هرمزگان دو دریا وجود دارد افزود: در استان هرمزگان یکی دریای زمینی و دیگری دریای هوایی که همان شرجی است وجود دارد و از این رو ما فقط از دریای زمینی استفاده می کنیم و از برکات و فواید دریای دوم بی بهره ایم.
آیت الله نعیم آبادی بیان داشت: برکات و فواید دریای دوم یا همان شرجی برای ما بیشتر است چرا که به برکت آن استان گرم هرمزگان به جنگل تبدیل شده است.
وی تصریح کرد: ما از شرجی موجود در استان فقط اذیت هایش را تحمل می کنیم ولی اگر بتوانیم از ظرفیت های آن استفاده کنیم می توانیم استانی غنی تر از آن داشته باشیم.
امام جمعه بندرعباس تاکید کرد: سعی کنید در رسانه ها از دریای دوم به عنوان ظرفیت قابل توجهی به خوبی یاد کنید و روی آن مانور دهید چرا که کشورهایی که شرایط دریای دوم را دارند به خوبی از ظرفیت های موجود آن بهره مند شدند.
وی ادامه داد: وظیفه شما خبرنگاران این است که ظرفیت های دریای دوم را شناسایی و به مسؤولان ارائه دهید و پیگری با خودتان باشد که اگر مسؤولی همکاری نکرد مورد بازخواست قرار دهید.
آیت الله نعیم آبادی با بیان این که نقد نباید سبب تضعیف شود خاطرنشان کرد: شما خبرنگاران زبان استان هستید از این رو به خوبی باید داشته های استان را در نشریات انعکاس دهید و هیچوقت با نقد و انتقاد سبب تضعیف دولت نشوید.
وی در پایان ابرازداشت: ظرفیت ها و توانایی های موجود در استان را رصد و در اختیار مسؤولان مربوطه قرار دهید مثلا در استان هرمزگان که در کنار دریا واقع شده است دغدغه بی آبی معنا ندارد چرا که از شرجی موجود در استان می توان در بهترین زمینه ها استفاده کرد./851/پ203/ب4