بانوان طلبه می توانند فرهنگ دینی یک شهر را متحول کنند
به گزارش خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله جعفر سبحانی از مراجع تقلید در دیدار مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور در سخنانی اقدامات صورت گرفته در حوزههای علمیه خواهران را قدمهایی مثبت و مفید خواند و افزود: بنده از ابتدا در تشکیل مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران مشارکت داشتهام.
وی با بیان اینکه برخی از بانوان طلبه در شهرها تاثیر فوقالعادهای دارند، اظهار داشت: برخی از آنها شهری را متحول میکنند.
این مرجع تقلید ابراز داشت: باید بانوان طلبه بعد از تحصیل کارایی داشته باشند و صرفا به اخذ مدرک و خودسازی اکتفا نکنند. آنان باید در دیگرسازی فعال باشند.
وی ادامه داد: بانوان طلبه در مدارس، شریعت و عقاید را تدریس کنند یا مجالس تبلیغی دایر کنند و وارد فرهنگ جامعه شوند تا جامعه از آنها استفاده کند.
حضرت آیتالله سبحانی با بیان اینکه کیفیت و مدت تحصیل حوزوی بانوان باید متفاوت از برادران باشد، گفت: برادران برای تحصیل فراغت بیشتری دارند، اما خواهران همیشه نمیتوانند محصل باشند.
وی با بیان اینکه باید از تبلیغ بانوان استفاده شود، اظهار داشت: بانوان طلبه باید از منابع مفید مانند نهج البلاغه و صحیفه سجادیه استفاده کنند تا «رسولا من انفسهم» باشند.
در این دیدار همچنین حجتالاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی مدیر حوزههای علمیه خواهران در سخنانی با ارائه آماری از فعالیتهای این نهاد خاطرنشان کرد: اکنون حدود 70 هزار بانوی طلبه در حوزههای علمیه خواهران مشغول به تحصیل هستند.
وی با اشاره به درخشش بانوان طلبه در جشنوارههای پژوهشی مشترک با برادران در سالهای اخیر یادآور شد: در اکثر این جشنوارهها تعداد آثار ارسالی و رتبههای ممتاز خواهران بیش از برادران بوده است.
حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی با بیان اینکه 5هزار بانوی طلبه به عنوان وبلاگنویس در فضای مجازی فعال هستند، گفت: بانوان طلبه وارد فضای آموزش و پرورش شدهاند و اکنون حدود 12 هزار تحصیلکرده حوزههای علمیه خواهران به عنوان معلم و مربی در آموزش و پرورش فعالیت میکنند.
وی اظهار داشت: با توسعه فعالیتهای حوزههای علمیه خواهران، هر یک از واحدهای حوزوی خواهران به یک قطب فرهنگی و تبلیغی در منطقه خود تبدیل شدهاند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور با اشاره به ماموریتهای این نهاد افزود: در درجه اول خود خواهر طلبه نقطه هدف است و پس از آن اثرگذاری در محیط خانواده و نسل آینده مدنظر قرار دارد.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه آشنایی خواهران طلبه با معارف قرآن و تربیت مربیان قرآنی، اضافه کرد: اکنون هزار و 500 بانوی طلبه حافظ قرآن هستند و صدها مربی قرآنی در حوزههای علمیه خواهران تربیت شدهاند.
حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی با اشاره به زحمات و خدمات آیتالله شرعی در حوزههای علمیه خواهران گفت: آیتالله شرعی نزدیک به نیمقرن از عمر خود را صرف حوزههای علمیه کرد.
وی همچنین از حمایتهای آیتالله سبحانی از حوزههای علمیه خواهران تقدیر کرد./1323/د101/ج