تاکید بر تفاوت میان افراط گرایان و مسلمانان معتدل در جلسه مسلمانان فلوریدا
خبرگزاری رسا ـ یکی از مهمانان غیر مسلمان همایش مسلمانان در فلوریدا عقیده تروریست ها را از دین اسلام کاملا جدا دانست

به گزارش خبرگزاری رسا، در همایش بین مسلمانان و سایر ادیان در شهر دایتونای فلوریدا، یکی از مهمانان غیر مسلمان بر تفاوت میان مسلمانان واقعی و گروه های تروریستی تاکید کرد.
فرانک بینتی که بعد از سخنرانی بلال الظهیری شمان، امام جماعت مرکز اسلامی دایتونا در جایگاه حاضر شد، بر رفاقت و دوستی صمیمانه بین خود و مسلمانان اشاره کرد.
در این همایش که به همت انجمن زنان مسلمان فلوریدا برگزار شد، افراد ضمن اشاره بر قدرت ایمان به خدا در مقابله با مشکلات، بر مقابله با افراطی گری و تروریسم تاکید کردند.
بلال الظهیری شمان امام جماعت مرکز در سخنرانی خود گفت: متاسفانه با اقدامات گروه های تروریستی، مردم جهان اسلام را گسترش دهنده خشونت و تعصب علیه دیگر ادیان می دانند.
بنا به نظرسنجی اخیر سی ان ان، 68 درصد از مردم آمریکا داعش را به عنوان مهمترین تهدید علیه کشور خود ارزیابی می کنند و از هر ده نفر، نه نفر خطر داعش را جدی می دانند.
بعد از حملات تروریستی به برج های دوقلوی مرکز تجارت جهانی در سال 2001، جمعیت 6 تا 7 میلیونی مسلمان آمریکا با تبعیض و بد رفتاری های زیادی مواجه بوده اند./847/ب902/ک
ارسال نظرات