۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۹
کد خبر: ۲۵۸۹۸۲
رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء:

یک جریان از مدرسه فکری آیت الله جوادی آملی در تفسیر تسنیم منعکس شده است

خبرگزاری رسا ـ رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء با بیان این که یک جریان از مدرسه فکری حضرت آیت الله جوادی آملی در تفسیر تسنیم منعکس شده است، گفت: تاکنون 35 جلد از تفسیر تسنیم منتشر شده و دوره کامل آن حدود 75 جلد خواهد شد و در این دایرة المعارف عظیم قرآنی همه علوم در کسوتی قرآنی نشان داده می‌شود.
حجت الاسلام مرتضي جوادي آملي

 

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از اسراء نیوز، حجت الاسلام مرتضی جوادی آملی، رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء در نشست خبری در آستانه برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، در تبیین ابعاد فعالیت خبرگزاری اسراء نیوز و اهداف راه اندازی آن گفت: مدرسه فکری آیت الله العظمی جوادی آملی مدرسه ایست که هم دارای وسعت فراوانی است و هم از عمق فراوانی برخوردار است و لازم است که از این مدرسه بهره مناسب برده شود.

 

حجت الاسلام جوادی آملی ادامه داد: یک جریان از مدرسه فکری ایشان در تفسیر تسنیم منعکس شده است که تاکنون 35 جلد از آن منتشر شده و دوره کامل آن حدود 75 جلد خواهد شد و در این دایرة المعارف عظیم قرآنی همه علوم در کسوتی قرآنی نشان داده می‌شود. علاوه بر این در بخش‌های مختلف علوم اسلامی و با روش‌ها و دانش‌ها و گرایش‌های مختلف آن آثار متعددی هر ساله در این جریان فکری تولید و عرضه می‌شود.

 

وی با بیان این مطلب که این جریان عظیم علمی فرهنگ و تمدن خود را به بار خواهد نشاند، افزود: هدف خبرگزاری اندیشه اسراء پیگیری همین امر است و با توجه به این که مجموعه اسراء یک مجموعه بین المللی است و ارتباط جوامع علمی و نخبگانی با این مجموعه زیاد است، تأسیس این خبرگزاری به صورت خاص لازم بود تا بتواند از این مدرسه فکری جامع و وسیع به درستی حکایت کند.

 

رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء با اشاره به حجم بالای آثار تولید شده در مجموعه اسراء در طول سال، گفت: اگر زمینه بهره برداری فرهنگی در ساحت‌های مختلف از این حجم از تولیدات علمی و فکری فراهم نشود، این آثار بیگانه خواهند ماند و یک خبرگزاری که بتواند مطالب را با تقطیع و سطح بندی مناسب به جامعه عرضه کند می‌تواند در راستای بهره برداری فرهنگی مورد نظر از این آثار مفید باشد.

 

در بخش دیگری از این نشست حجت الاسلام جوادی آملی به ارائه توضیحاتی درباره رساله عملیه آیت الله العظمی جوادی آملی پرداخت و گفت: بیش از دو دهه است که نظرات فقهی آیت الله جوادی آملی از طریق مسائلی که از ایشان پرسیده شده و پاسخ‌هایی که ایشان داده‌اند، ارائه می‌شود و در همین زمینه کتاب استفتائات و کتاب مناسک حج ایشان تاکنون چندین بار چاپ شده است.

 

وی به ویژگی خاص توضیح المسائل تألیف شده توسط آیت الله العظمی جوادی آملی اشاره کرد و گفت: آنچه به عنوان رساله در اختیار جامعه اسلامی ما است متن واحدی است که صاحب نظران فقهی و مراجع عظام تقلید در آن نظراتشان را به صورت تعلیقه یا حاشیه بیان کرده‌اند اما نگاه استاد این بود که نگارش توضیح المسائل نیاز به تجدید و بازبینی دارد و لذا ایشان با یک نگارش جدید و با نظم و نسقی که همسو با فقه رایج ما نیز هست دست به این بازبینی و بازنویسی زدند.

 

رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء افزود: بینشی که حضرت استاد در مباحث فقهی دارند در این نگارش جدید کاملاً قابل درک است.

 

حجت الاسلام جوادی آملی با اشاره به این که در نمایشگاه امسال بخش نخست این رساله عرضه خواهد شد، اظهار کرد: با توجه به این که نگارش مجدد کاری زمانبر بود و آیت الله جوادی آملی نیز فرصت محدودی داشتند این کار تاکنون به اتمام نرسیده است اما از طرف دیگر و با توجه به اصرار جامعه متدینین بخش نخست این رساله که در حال حاضر آماده شده است عرضه می‌شود و امیدواریم با توجه به تقاضاهایی که وجود دارد رساله کامل ایشان تا پایان سال یا در نمایشگاه سال آینده چاپ و منتشر شود./998/د102/ق

ارسال نظرات