۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۸
کد خبر: ۲۵۹۸۳۴
امام جمعه پردیسان قم:

طرح امامت و امارت راهکار مناسبی برای حل مشکلات شهری است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه پردیسان قم به اجرای طرح «امامت و امارت»‌ در این منطقه اشاره کرد و گفت: این طرح پیگیری مشکلات منطقه با هیأت امنای مساجد و اجرایی شدن برنامه‌ها با مسؤولان مربوطه را در پی خواهد داشت که راهکار بسیار مناسبی برای حل مشکلات شهری است.
حجت‌الاسلام صمصام‌الدين قوامي، امام جمعه پرديسان قم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین سید صمصام الدین قوامی، امام جمعه پردیسان شامگاه شنبه، در دیدار میر ابراهیمی، مدیرعامل سازمان بازیافت و تبدیل مواد شهرداری قم و همچنین هیأت امنای مساجد این منطقه اظهار داشت: در افتتاحیه جلسه هیأت امنای مساجد که امروز برگزار شده است یکی از مسؤولان شهرداری دعوت شد و برنامه‌های خوبی برای آینده این منطقه گرفته شد که این نشاندهنده برکات این تجمع است که باید ادامه داشته باشد.

  

وی به اجرای طرح «امامت و امارت»‌ در این منطقه اشاره کرد و گفت: این طرح پیگیری مشکلات منطقه با هیأت امنای مساجد و اجرایی شدن برنامه‌ها با مسؤولان مربوطه را در پی خواهد داشت که راهکار بسیار مناسبی برای حل مشکلات شهری خواهد بود.

 

امام جمعه پردیسان افزود: این طرح که قرار است در پردیسان پیگیری شود از سوی ائمه جمعه شهرهای مختلف نیز مورد استقبال قرار گرفته است از این‌رو هفته آینده در جلسه‌ای برای ائمه جماعات و ائمه جمعه نیز تبیین خواهد شد.

 

وی دو صفت یأس و غرور را برای انسان مضر خواند و تأکید کرد: انسان نباید به یأس یا غرور دچار شود زیرا هر دو صفت موجب افراط و تفریط است و انسان را از اهداف عالی باز می‌دارند.

 

حجت الاسلام والمسلمین قوامی با اشاره به آیه «امرهم شوری بینهم» ابراز داشت: مؤمنین در حکومت، مدیریت، سیاست و همه برنامه‌هایشان از عقل جمعی استفاده می‌کنند زیرا این عقل متصل است که گره‌گشایی می‌کند و به هم‌افزایی می‌انجامد.

 

رییس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی افزود: برای نوشتن برنامه‌ها نخست رأی می‌گیرند و با استفاده از عقل و خرد جمعی یک برنامه را می‌نویسند از این‌رو به قوه مقننه مربوط می‌شود زیرا رأی گیری و مشورت در آن لازم است.

 

وی به آیه «و شاورهم فی‌الامر» اشاره کرد و گفت:‌ عقل مشورتی،‌ عقل منفصل است و به قوه مجریه مربوط می‌شود زیرا یک مدیر در هر تصمیمی باید مشورت کند اما بعد از مشورت تصمیم گیری با مدیر است.

 

حجت الاسلام والمسلمین قوامی افزود: فردی در مدیریت موفق است که در تصمیم سازی مشورت کند اما رأی گیری نیست و بعد از مشورت به صورت قاطع تصمیم بگیرد.

 

گفتنی است؛ برای توضیح بیشتر درباره طرح «امامت و امارت»‌ جلسه‌ای با حضور حجت الاسلام والمسلمین قوامی، امام جمعه پردیسان برگزار و توضیحات تکمیلی در این جلسه بیان می‌شود که در بخش‌های بعدی ارائه خواهد شد./908/پ202/ی

ارسال نظرات