۱۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۷
کد خبر: ۲۶۵۲۹۸
رییس تبلیغات اسلامی میناب:

بازگرداندن عزت به جهان اسلام از مهم‌ترین اقدامات امام خمینی بود

خبرگزاری رسا ـ رییس تبلیغات اسلامی میناب گفت: امام خمینی(ره) بازگرداندن عزت به جهان اسلام را یکی از مهم ترین تکالیف الهی خود می دانست.
ارتحال  امام خميني(ره)

حجت الاسلام محمد بنی خزایی رییس تبلیغات اسلامی میناب در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، گفت: بی‌تردید یکی از مهم‌ترین ابتکارات حضرت امام خمینى (ره) در زمینه‌ حکومت اسلامى، توجه به حق رأی مردم بوده است. 


وی افزود: الگوی امام خمینی و عملکرد و رهنمودهای ایشان با توجه به اخلاصی که داشت، همواره برای ما درس و عبرت است.
 

رییس تبلیغات اسلامی میناب تصریح کرد: به‌کارگیری خرد و تدبیر در پیشبرد امور و فکر و محاسبه عقلانی در پیشبرد انقلاب اسلامی، بعد عقلانیت مکتب امام را نشان می‌دهد.
 

وی در ادامه به ابعاد عقلانیت مکتب امام از دیدگاه مقام معظم رهبری اشاره کرد و گزینش مردم‌سالاری برای نظام سیاسی کشور، سرسختی و عدم انعطاف در مقابل دشمن مهاجم، تزریق روح اعتماد به نفس و خود اتکایی در ملت و تدوین قانون اساسی به عنوان یک قاعده محکم برای بنا نهادن تمدن عظیم اسلامی از جمله این موارد برشمرد.
 

حجت الاسلام بنی خزایی با اشاره به ویژگی های حکوکت امام راحل ادامه داد: حکومت دینی همواره وامدار تلاش روشنفکران و اندیشمندان دیندار در راستای تبیین، نقد و پاسداری از گوهر وجودی خود بوده است.
 

وی بیان کرد: دغدغه حکومت دینی که همانا توسعه و تعمیق ایمان، اخلاق و شریعت در تمامی زوایای زندگی فردی و اجتماعی مسلمانان است قطعاً با زنده نگاه داشتن این تلاش زنده و بادوام می ماند. 
 

رییس تبلیغات اسلامی میناب با اشاره به خاستگاه حکومت اسلامی تصریح کرد: یکی از مقولات مهم در علم سیاست، مقوله مشروعیت است، هر حکومتی نیازمند مشروعیت بوده و نظام جمهوری اسلامی ایران نیز همانند سایر حکومت ها به مشروعیت نیازمند است از این رو این مشروعیت در مرحله عینی به رأی مردم نیازمند است.
 

وی بیان داشت: امام خمینی(ره) در اندیشه سیاسی خود، لزوم تعیین سرنوشت مردم از طریق مشارکت سیاسی فعال در تمام امور و ساماندهی مردم به ارکان نظام را یکی از محوری ترین موضوعات می داند.
 

حجت الاسلام بنی خزایی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران از تعالیم نجات بخش اسلام و قرآن نشأت گرفته است تصریح کرد: آزادی نه تنها شعار، بلکه یکی از اصول اساسی انقلاب است که تحقق آن هدف انقلاب تلقی می شود.
 

وی اظهارداشت: امام خمینی(ره) در حیات پربرکت خویش توانست آثار بسیار ارزنده و پرباری را در زمینه های گوناگون علوم اسلامی به جا بگذارد که این آثار افزون بر دارا بودن مفاهیم عمیق و دقیق از ظرافت ادبی خاصی نیز برخورداراند.
 

رییس تبلیغات اسلامی میناب ادامه داد: اگر فعالان عرصه سیاست به عنصر استقلال و عزت ملی توجه نداشته باشند و آنرا سرلوحه خود چه در زمینه داخلی و چه در زمینه خارجی قرار ندهند، نه تنها جامعه و میهن به ورطه ذلت و فلاکت می افتد، بلکه خود زمامداران و فعالان عرصه سیاست نیز به ناچار خوار و حقیر خواهند شد. بنابراین در این عرصه نیز استقلال و عزت ملی ریشه و اصل و اساس است.
 
 
وی در پایان تصریح کرد: امام راحل، ذلت ستیزی و بازگرداندن عزت و مجد به جهان اسلام را یکی از مهم ترین وظایف و یکی از اساسی ترین تکالیف الهی خود می دانست./851/ت302/ب4
ارسال نظرات