۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۷
کد خبر: ۲۶۷۰۳۷
مسؤول دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی استان مرکزی:

طرح ارتقا و بازآموزی 500 معلم قرآن کریم در استان مرکزی اجرایی می شود

خبرگزاری رسا ـ مسؤول دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: طرح ارتقا و بازآموزی 500 معلم قرآن استان مرکزی طی پنج مرحله و در پنج نقطه استان با هدف ارتقای سطح معلومات قرآنی مربیان، ایجاد انگیزه در بین معلمان در راستای استمرار و تداوم دانش‌افزایی در عرصه قرآنی و به‌روزرسانی اطلاعات قرآنی برگزار می‌شود.
حجت الاسلام شفيعي مسؤول دارالقرآن الکريم تبليغات اسلامي استان مرکزي

حجت الاسلام محمدرضا شفیعی مسؤول دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، بیان داشت: طرح ارتقا و بازآموزی 500 معلم قرآن استان مرکزی طی پنج مرحله و در پنج نقطه استان با هدف ارتقای سطح معلومات قرآنی مربیان، ایجاد انگیزه در بین معلمان در راستای استمرار و تداوم دانش‌افزایی در عرصه قرآنی و به‌روزرسانی اطلاعات قرآنی برگزار می‌شود.

 

حجت الاسلام شفیعی با بیان این که معلمان باید ترویج علم قرآن را در جامعه نهادینه کنند اظهار داشت: مهم ترین وظیفه معلمان قرآن در مدارس، آموزش و مهارت آموزی صحیح به دانش آموزان در راستای رشد و پیشرفت جامعه اسلامی است.

 

مسؤول دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: قرآن را نه برای ختم کردن و به اتمام رساندن و نه برای نکته برداری و استفاده از آن در سخنرانی ها، بلکه برای دل خود بخوانیم.

 

حجت الاسلام شفیعی بیان داشت: رهبر معظم انقلاب در روز معلم سال 1385 فرمودند: «قرآن حقیقتا در آموزش و پرورش مهجور است. انتظار این بود که پس از انقلاب کار کارستانی در این زمینه صورت پذیرد. کارهایی هم شده است، اما قرآن باید در آموزش و پرورش نهادینه شود. ما در این زمینه نیازمند تحول اساسی هستیم».

 

مسؤول دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: آموزش روخوانی و روان خوانی یا کلاس حفظ قرآن یا آموزش قرائت هر یک به تنهایی نمی تواند پاسخگوی نیازهای مختلف دانش آموزان باشد و یکی از راهکارهای مهم توجه به مهارت آموزی به جای قاعده آموزی است.

 

حجت الاسلام شفیعی عنوان کرد: دوره آموزشی ارتقا و بازآموزی 500 معلم قرآن کریم در استان مرکزی هفته گذشته ویژه معلمان شهرهای تفرش، آشتیان و فراهان به میزبانی تفرش، در شهرهای ساوه و زرندیه به میزبانی ساوه و معلمان شهرستان اراک برگزار شد و فردا نیز با حضور معلمان قرآنی شهرهای شازند، خنداب و کمیجان به میزبانی شازند با حضور استاد دکتر علی اصغر شعاعی و 25 خرداد ماه با حضور معلمان شهرهای دلیجان، محلات و خمین به میزبانی دلیجان با حضور اساتید برجسته قرآنی کشور برگزار خواهد شد.

 

مسؤول دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی در ادامه با بیان این که خداوند، به قرائت کننده قرآن، پاداشی بزرگ خواهد داد، گفت: پیامبر اکرم فرمود: هر کس برای رضای خدا و آگاهی عمیق در دین، قرآن بخواند، ثواب ملائکه و انبیا و رسولان را خواهد داشت./842/ت302/ب4

ارسال نظرات