۰۴ تير ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۲
کد خبر: ۲۶۹۸۹۲
استاد اخلاق حوزه علمیه تهران:

پیام حضرت خدیجه کبری پیروی از ولایت بود

خبرگزاری رسا ـ مؤسس مدرسه علمیه امام مهدی(عج) پس از بیان ویژگی های شخصیتی حضرت خدیجه کبری(س) گفت: اگر امروز حضرت خدیجه(س) بودند، پیامش این بود که مطیع ولایت و هدایت باشید، کما اینکه ایشان نیز این طور بود.
آيت الله قرهي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت­الله قرهی، استاد اخلاق حوزه علمیه تهران عصر امروز در همایش بزرگداشت حضرت خدیجه کبری(س) در قم خاطرنشان کرد: اعتقاد راسخ دارم که ایشان غریبه و مظلومه واقع شده است و تماما ابعاد شخصیتی ایشان معلوم نشده است؛ جای بسیار زیادی باید راجع به شخصیت ایشان کار شود؛ غیر از بی بی دو عالم هیچ کس به پای حضرت خدیجه(س) نمی رسد.

 

مؤسس مدرسه علمیه امام مهدی(عج) به بیان نکاتی درباره ابعاد شخصیتی حضرت خدیجه کبری(س) پرداخت و اظهار داشت: این بانوی مکرمه جزو همان بانوانی بوده که والارحام المکرمه است و هر رحمی که نمی­تواند بار با عظمتی جون ام الخلقه را در درون خود قرار دهد.

 

وی تصریح کرد: پیامبر اکرم(ص) هر گاه به اسم خدیجه می رسید، می فرمودند چه کسی خدیجه را می شناسد؟ تصور نکنید که ایشان فقط همسر پیامبر(ص) بوده یا مادر بی بی دو عالم(س) است؛ ایشان به خودی خود موضوعیت دارد؛ این کیست که می تواند مادر عصمت الله الکبری شود و می­تواند با این همه مال و اموال که ثروتمندترین مردم عرب بوده، با عظمت خود می­تواند آن گونه از دنیا دست بکشد.

 

آیت­الله قرهی درباره شخصیت حضرت خدیجه کبری(س) گفت: این شخصیت در زیبایی ظاهری و باطنی، عقل، خرد، پاکی، منش، روش، دین باوری، وقار، عفت، حیا و مال همتا نداشته است.

 

استاد اخلاق حوزه علمیه تهران درباره مقام و جایگاه حضرت خدیجه(س) یادآور شد: اینطور نیست که این همایش به خاطر همسر پیامبر بودن و یا مادر حضرت زهرا بودن ایشان برگزار شده باشد، بلکه به خاطر عظمت و مقام ایشان است.

 

مؤسس مدرسه علمیه امام مهدی(عج) افزود: این جایگاه پذیرش هبه الهی باید در مقام بکریت باشد و بنابراین در روایت امرأه باکره مطرح شده است؛ عقل سلیم قبول نمی­کند که این بانو در گذشته با کسی نزدیکی داشته باشد و پس از ازدواج با پیامبر(ص)، ام الائمه را به دنیا بیاورد.

 

وی با بیان این­که ام المؤمنین بودن حضرت خدیجه(س) به این خاطر است که ایشان به خودی خود دارای عظمت است، خاطرنشان کرد: اگر امیرالمؤمنین متعلق به وجود حضرت علی(ع) است، طبعا بدانید که ام­المؤمنین نیز بر اساس همه مطالب، متعلق به حضرت خدیجه(س) است.

 

آیت­الله قرهی با اشاره به اینکه از زندگی حضرت خدیجه(س) می­توان ولایت پذیری را فراگرفت، اظهار داشت: درسی که از زندگی حضرت خدیجه کبری(س) می توان گرفت این است که هر کسی که پیرو هادی الهی بود، همه زندگی­اش را در راه خدا قرار می­دهد.

 

استاد اخلاق حوزه علمیه تهران افزود: کسانی که مطیع امام خمینی(ره) بودند، همه زندگی و جوانان خود را در راه ایشان قرار دادند؛ اگر امروز حضرت خدیجه(س) بودند، پیامش این بود که مطیع ولایت و هدایت باشید، کما اینکه ایشان نیز این طور بود.

 

مؤسس مدرسه علمیه امام مهدی(عج) تصریح کرد: ایشان هیچ مالی از اموال خود را به دستان خود تقسیم نکرد، بلکه همه اموالش را در اختیار پیامبر گرامی اسلام(ص) قرار داد و نگفت که من خودم اموال را تقسیم می­کنم.

 

وی در پایان افزود: امروز اگر حضرت خدیجه کبری(س) بود، پیام شان این بود که مال و علم و غیره خود را خرج ولایت کنید و اگر از امام زمان(عج) و نائب او را حمایت نکنید، چه زمانی می­خواهید حمایت کنید./822/پ202/ج

ارسال نظرات