۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۲
کد خبر: ۲۷۲۱۱۳
استاد حوزه علمیه بابل:

سبک شمردن نماز موجب عدم استجابت دعا می شود

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه بابل، سستی در ایمان را موجب قهر خداوند دانست و ادامه داد: این وعده الهی است که در اثر بندگی و عبادت و عبودیت رحمت الهی بیشتر می شود و خداوند در وعده اش تخلف نمی کند.
استاد حوزه علميه بابل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بابل، حجت الاسلام عباس بابائیان، استاد حوزه علمیه بابل امروز در مسجد جامع مرزیکلای بابل با بیان ای که نماز را ترمز انجام گناهان است، گفت: باید نماز را برپا کرد و با توجه آن را اقامه کرد زیرا عدم توجه به نماز و سبک شمردن آن از سوی خداوند هشدار داده شده است.

 

وی به روایتی از پیامبر اسلام در خصوص نتایج سبک شمردن نماز اشاره و خاطرنشان کرد: انسانی که نماز را سبک بشمارد به  شش گرفتاری در دنیا، سه گرفتاری در هنگام مرگ، سه گرفتاری در قبر و سه گرفتاری در قیامت دچار خواهد شد.

 

استاد حوزه علمیه مازندران ادامه داد: از جمله نتایج سبک شمردن نماز در دنیا از بین رفتن برکت عمر و برکت روزی  است.

 

حجت الاسلام بابائیان بسیاری از مشکلات امروز ما را کم اهمیت دادن به مسائل اعتقادی عنوان و تصریح کرد: اگر مردم و مسلمانان به نماز و دیگر مسائل دینی اهمیت دهند، خداوند به کسب و کارشان برکت می دهد و به روزیشان می افزاید اما در اثر بی توجهی به احکام دین از جمله نماز خشکسالی، بی آبی و سرمازدگی پدید می آید.

 

وی سستی در ایمان را موجب قهر خداوند دانست و ادامه داد: این وعده الهی است که در اثر بندگی و عبادت و عبودیت رحمت الهی بیشتر می شود و خداوند در وعده اش تخلف نمی کند.

 

امام جمعه بابلکنار به دیگر عواقب سستی در نماز و سبک شمردن آن اشاره کرد و اظهار داشت: عدم استجابت دعا و نرفتن صدای دعا و درخواست به آسمان و مردن در حالت تشنگی و گرسنگی از جمله عواقب  سستی در ادای فریضه نماز است.

 

حجت الاسلام بابائیان به اهمیت نماز در سیره پیامبر اسلام(ص) و ائمه اطهار اشاره کرد و افزود: تجلی عظمت نماز و اهمیت آن در جای جای قرآن و روایات و احادیث پیامبر و ائمه اطهار مشهود است و پیامبر اعظم(ص) نماز را نور چشم خود می دانستند.

 

وی با تاکید بر این نکته که پیامبر(ص) هیچ چیزی را بر نماز مقدم نمی دانستند، گفت: نماز برای ما آنقدر باید با اهمیت باشد که از دقایق قبل از اذان خود را مهیای نماز کنیم و به استقبال آن برویم.

 

این استاد  حوزه علمیه با بیان اینکه باید ایمان در دل ها چنان قوی شود که به نماز عشق ورزیده شود، اظهار کرد: انسان را در برابر دشمن درون و بیرون مقاوم می کند و شجاعت به انسان می بخشد زیرا انسان قدرت های دیگر را در برابر قدرت الهی هیچ می شمارد.

 

وی ادامه داد: شرط قبولی دیگر اعمال به قبولی نماز است و به همین دلیل ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای بازشناسی رفتاری و اعمالی خودمان است تا بنگریم که تا چه اندازه به زندگی معنوی و دینی خود اهمیت داده ایم./1313/پ202/ب1

ارسال نظرات