حجاب مانع فعالیتهای اجتماعی بانوان نیست
وی افزود: حجاب ظاهری در پوشش جسم از دید نامحرمان است اما مفهوم عفاف در رفتار و گفتار انسان ظهور پیدا میکند.
مدیر مدرسه علمیه خدیجه امالمومنین(س) در زمینه مفهوم حجاب، تصریح کرد: حجاب مقدار پوششی است که در روایات و قرآن آمده است و خداوند در سوره نور در مساله حجاب فرمودند: زنها خودشان را از نگاه نامحرمان حفظ کنند و در ابتدای سوره احزاب نیز برای همسران پیامبر(ص) آمده که گردن و زینتهای خود را از نگاه نامحرمان بپوشانند.
جذبی با اشاره به این که حضرت زهرا(س) به عنوان الگوی کاملی برای حجاب است، اظهار داشت: حضرت زهرا(س) به عنوان یک الگوی کامل در بحث حجاب به ما معرفی شده است و در روایتی فرمودند: زمانی زن بیشتر به خدا نزدیکتر است که خود را از دید نامحرمان مخفی کند.
وی در ادامه افزود: بهترین حالت در مفهوم حجاب این است که زن در منزل باشد و به همسرداری و تربیت فرزندان خود بپردازد.
مدیر مدرسه علمیه خدیجه امالمومنین)س) با اشاره به مساله عفاف، گفت: مساله عفاف در کلام انسان نمایان میشود ممکن است انسان حجاب ظاهری را داشته باشد ولی در رفتار و گفتار خود عفیف نباشد.
جذبی با بیان روایتی از امام صادق(ع)، ابراز داشت: امام صادق(ع) فرمودند: اگر زن عفیف باشد به اندازه دنیا گرانقدر و با ارزش است و اگر عفت نداشته باشد به اندازه خاک هم ارزش ندارد.
وی افزود: بحث عفاف و حجاب تنها مختص بانوان نیست بلکه مردها نیز باید حجاب و عفاف خود را رعایت کنند که حجاب مردان از طریق چشم بیشتر توصیه شده است.
مدیر حوزه مدرسه علمیه خدیجه امالمومنین)س) با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) فرمودند: آن زنی که خود را پوشیده نگه میدارد و خود را از نگاه نامحرمان حفظ میکند به طور قطع رحمت الهی شامل حال او خواهند شد و زنی که سر خود را با مقنعه میپوشاند شرف آن زن نسبت به دنیا و هر آنچه در آن میباشد بیشتر و ارزندهتر است.
جذبی در پایان خاطر نشان کرد: حجاب و عفاف حضرت زهرا(س) یک الگو و نمونه کامل برای همه بانوان میباشد ایشان در مقابل نامحرمان بسیار محکم رفتار میکردند و با همان حجاب فعالیتهای اجتماعی نیز داشتند و این بیانگر این است که حجاب مانع فعالیتهای اجتماعی و نشاط آنها نمیشود./807/ت302/ب4