۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۹
کد خبر: ۲۷۴۹۱۳
استاد حوزه علمیه قم:

بی‌توجهی به آیات قرآن انسان را از مسیر الهی خارج می‌کند

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قم با بیان این‌که نتیجه وحی قرار گرفتن در مسیر تربیت و ولایت الهی است و کنار گذاشتن وحی و آیات قرآن کریم انسان را در مسیر غیر از ولایت و تربیت الهی قرار می دهد، گفت: انسان نباید به غیر از خداوند از کس دیگری اطاعت کند.
آيات الهي

گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام احمد فقیهی، استاد حوزه علمیه قم، ظهر امروز در شبستان امام خمینی (ره) حرم حضرت فاطمه معصومه(س) با بیان این‌که پیروی از آیات الهی سبب رشد و تربیت بشر است، گفت: لازمه تربیت و ربوبیت الهی نزول دستورات و راهنمایی های است که خداوند به وسیله قرآن کریم این کار را انجام می دهد.


وی افزود: نتیجه وحی قرار گرفتن در مسیر تربیت و ولایت الهی است و کنار گذاشتن وحی و آیات قرآن کریم انسان را در مسیر غیر از ولایت و تربیت الهی قرار می دهد.

 

استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: انسان نباید به غیر از خداوند از کس دیگری اطاعت کند زیرا اطاعت از غیر خداوند موجب می‌شود انسان از مسیر هدایت و ولایت الهی منحرف می شود.

 

حجت الاسلام فقیهی با اشاره این‌که انسان وقتی ولایت الهی را می‌پذیرد تنها در مسیر بندگی خداوند حرکت می‌کند، اظهار کرد: اما متأسفانه کسی که در مسیر ولایت غیر خدا قرار می گرد مجبور است رضایت خدایان متفاوت را برآورده کرده و از چند نفر اطاعت کند.


وی عذاب در دنیا و آخرت را سرانجام پذیرش ولایت غیر از خداوند عنوان کرد و گفت: انسان در برابر کلام حق بسیار سر سخت بوده و پند پذیریش اندک است و همین موضوع موجب می‌شود که ولایت غیر از خدا را ب‍پذیرد.


استاد حوزه علمیه قم با اشاره به این‌که عذاب ائمه جور در قیامت بیشتر از سایر افراد است، گفت: این به این علت است که کسانی که به خاطر هدایت ائمه جور دچار سقوط شده‌اند در قیامت آن‌ها را نفرین کرده و از خداوند می‌خواهند که آن‌ها را دو برابر عذاب کنند.

 

حجت الاسلام فقیهی تصریح کرد: خداوند از روز قیامت از اعمال و کارهای انسان باز خواست می‌کند و این بازخواست بسیار حتمی است و در آیات زیادی از قرآن کریم بر این موضوع تأکیده شده است.

 

وی با اشاره به این‌که اعمال انسان در سرنوشت خود او و دیگران تأثیر بسیار زیادی دارد، افزود: به همین دلیل است که اعمال انسان در قیامت مورد حسابرسی جدی قرار می‌گیرد و انسان باید مراقب رفتار،نگاه و کلام خود باشد.

 

استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: انسان نباید دعوت‌گر دیگران به کارهای منکر و حرام باشد زیرا همانطور که گفته شد در قیامت دو عذاب متوجه اوست و این موضوع را می‌توان از گفت و گوهایی که در روز قیامت میان دوزخیان و ائمه جور صورت می‌گیرد متوجه شد.

 

حجت الاسلام فقیهی میزان سنجش اعمال انسان را در قیامت حق عنوان کرد و گفت: خداوند در قرآن کریم میزان و شاخص این حق را اعمال انبیا و ائمه (ع) عنوان می‌کند و حضرت رسول (ص) هم در حدیثی با اشاره به این‌که در قیامت میزان سنجش اعمال بندگان حق است اعمال حضرت علی (ع) و خودشان را معیار سنجش حق عنوان می کنند./837/پ202/ی

ارسال نظرات