اخبار کوتاه اوقاف و امور خیریه استان مرکزی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، حجتالاسلام آیت الله عباسیان، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در جریان بازدید از طرح توسعه 64 تختخوابی بیمارستان آیت الله خوانساری اراک با اشاره به اهمیت توسعه این بیمارستان اظهار داشت: طرح توسعه این بیمارستان با هدف افزایش 64 تخت در سال گذشته آغاز شده که در حال حاضر اسکلت چهار طبقه رو به اتمام است و طی برآورد انجام شده فاز دوم بیمارستان طی دو سال آینده با کمک و مساعدت جدی خیران احداث و مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
وی، با بیان اینکه 64 تخت موجود در بیمارستان جوابگوی نیاز متقاضیان نبود بیان کرد: با توسعه فاز دوم بیمارستان 64 تخت بستری دیگر به تختهای قبلی اضافه خواهد شد.
حجتالاسلام عباسیان با اشاره به اینکه بیمارستان آیتالله خوانساری اراک فرصت بسیار خوبی برای خدمتگذاری به مردم و بیماران است تصریح کرد: اتمام این طرح نیازمند 10 میلیارد تومان اعتبار است.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی افزود: بخشی از اعتبارات پروژه احداث فاز دوم بیمارستان تخصصی سرطان آیتالله خوانساری اراک از محل فروش اوراق وقفی انجام میشود که در حال حاضر از محل فروش اوراق وقفی که توسط اداره کل اوقاف و امور خیریه در سطح استان توزیع شده تاکنون اعتباری بالغ بر هفت میلیارد و 500 میلیون ریال از سوی عموم مردم و خیران جذب شده است.
وی گفت: کلیه منابع مالی که از طریق فروش اوراق وقفی جمعآوری شده در مرحله دوم عملیات اجرایی بیمارستان تخصیص میشود.
حجتالاسلام عباسیان ضمن دعوت از عموم مرم و خیران جهت مشارکت در این امر خیر اظهار کرد: با توجه به اهمیت مسئله سلامت در برنامه بودجه 92 و 93، بانک مرکزی مجوز فروش100 میلیارد ریال اوراق وقفی جهت احداث فاز دوم بیمارستان تخصصی سرطان آیت الله خوانساری اراک را صادر کرده که این اوراق در کلیه شعب بانکهای ملت قابل خرید است و علاقمندان میتوانند برای دریافت این اوراق به بانک ملت مراجعه کنند.
امام جمعه اراک خواستار تعیین تکلیف اراضی بیمارستان آیت الله خوانساری این شهر شد
آیت الله دری نجف آبادی در جریان بازدید از طرح توسعه 64 تختخوابی بیمارستان آیت الله خوانساری اراک افزود: این بیمارستان به عنوان قطب درمان سرطان غرب کشور هر روز پذیرای جمع کثیری از بیماران از استانهای همجوار نیز هست و به دلیل حجم بالای مراجعات طرح توسعه این بیمارستان با 64 تخت جدید در دست انجام است.
وی بیان کرد: این بیمارستان در ابتدا درمانگاه موقوفه آیت الله خوانساری بوده که با واگذاری به دانشگاه علوم پزشکی به قطب سرطان شناسی تبدیل شده اما در سالهای گذشته برخی دستگاهها اقدام به تصرف و ساخت و ساز بخشهایی از عرصه این مرکز درمانی کردهاند.
امام جمعه اراک خاطرنشان کرد: از حدود 90 هزار متر مربع عرصههای تحت اختیار بیمارستان آیت الله خوانساری حدود 30 هزار متر مربع توسط شهرداری بدون مجوز به بزرگراه و تاسیسات شهری تبدیل شده و حدود 10 هزار متر مربع نیز به تاسیسات آب و فاضلاب اختصاص یافته که باید هر چه سریعتر تعیین تکلیف شده و ما به عوض آن از عرصههای پیرامونی برای توسعه آینده این قطب سرطان شناسی اختصاص یابد.
آیت الله دری نجف آبادی اظهار کرد: سه سوله انبارهای مدیریت بحران هلال احمر استان مرکزی نیز با جانمایی ناصحیح در نزدیکی تاسیسات بیمارستان آیت الله خوانساری قرار گرفته که به دلیل نیمه ساز بودن باید با تصمیم عاجل و همکاری استانداری مرکزی به مکان مناسب تری منتقل شود.
پیشرفت 20 درصدی عملیات طرح توسعه بیمارستان آیتالله خوانساری
حسن طاهراحمدی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بیمارستان فعلی آیت الله خوانساری با 64 تخت هم اینک چرخه کامل درمانی سرطان شامل شیمی درمانی و پرتودرمانی و درمانهای سرپایی را ارایه میدهد که به دلیل حجم بالای مراجعه همواره پست نوبتی خدمات دارد.
طاهراحمدی افزود: عملیات طرح توسعه بیمارستان ایت الله خوانساری در زمینی به وسعت یکهزار متر مربع با چهار هزار متر مربع فضای درمانی در چهار طبقه آغاز شده که حدود 20 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی گفت: مراحل سفت کاری و اسکلت بتنی این طرح مراحل پایانی را میگذراند و در نشستی که با استاندار مرکزی و نماینده ولی فقیه و اوقاف انجام شده قرار است با ایجاد یک حساب بانکی مشترک منابع مالی که از طریق فروش اوراق وقفی جمع آوری شده برای مرحله دوم عملیات اجرایی تخصیص شود.
طاهر احمدی بیان کرد: مرحله دوم عملیات اجرایی طرح توسعه بیمارستان ایت الله خوانساری از نیمه دوم امسال کلید میخورد و بر اساس زمانبندی انجام شده تا پایان سال 96 این طرح درمانی بهرهبرداری میشود.
هزینه در راستای فعالیتهای فرهنگی سرمایهگذاری پایدار است
حجتالاسلام سید مهدی حسینی رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خمین با اشاره به لزوم کیفیتبخشی به برنامههای فرهنگی بخصوص در سطح بقاع متبرکه گفت: کیفیت بخشی به برنامههای فرهنگی نیازمند مشارکت همگانی و استفاده از ظرفیت آحاد مختلف بویژه نسل جوان و نوجوان است.
وی، بیان کرد: فعالیتهای فرهنگی بسیار حساس و اغلب زمانبر و دیربازده هستند؛ ولیکن در صورتی مستمر و با کیفیت برگزار شوند؛ قطعاً خروجی مثبت و ماندگاری خواهند داشت.
حجتالاسلام حسینی، با بیان اینکه هزینه در راستای فعالیتهای فرهنگی سرمایهگذاری پایدار است افزود: انجام کیفی امور فرهنگی متناسب با نیازهای روز جامعه توسط مسئولان ادارت و کارشناس فرهنگی به تنهایی امکان پذیر نیست و این مهم به درستی محقق خواهد شد که از ظرفیت آحاد جامعه در این خصوص استفاده شود.
رییس اداره اوقاف و امور خیریه خمین ادامه داد: حضور گسترده مردم به ویژه جوانان و نوجوانان در برنامههای فرهنگی بقاع متبرکه علاوه بر اینکه در راستای کیفی سازی برنامهها بسیار موثر خواهد بود بلکه گامی مثبت در جهت تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی کشور نیز محسوب میشود.
حجتالاسلام حسینی در ادامه با اشاره به اقدامات این اداره نسبت به کیفی سازی برنامههای فرهنگی گفت: به منظور تحقق این مهم جلسات متعددی با مسؤولان نهادهای فرهنگی شهرستان با هدف شناساندن ظرفیت موجود بقاع شهرستان برگزار شده است. /842/پ203/ح