۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۲
کد خبر: ۲۷۶۱۰۰
استاد حوزه علمیه قم:

اعمال و میزان دینداری ملاک سنجش افراد است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قم ملاک سنجش افراد را اعمال و میزان دینداری آنان عنوان کرد و گفت: ثروت و فرزند زمانی برای انسان مفید و سودمند است که بتواند او را به بندگی خداوند نزدیک کند.
 عقلانيت وحياني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام رضا مدرسی، استاد حوزه علمیه قم، ظهر امروز در شبستان امام خمینی(ره) حرم حضرت فاطمه معصومه(س) با اشاره به این‌که برای انسان‌های ظاهر بین مال افراد مهم بوده و احترام به افراد را براساس مال و ثروتشان قرار می دهند، گفت: بر خلاف انسان‌های ظاهر بین، شخص مؤمن دیگران را به اعمال آن‌ها و میزان دینداری می شناسد.

 

وی افزود: در این دنیا انسان‌های ظاهر بین به مال افراد توجه کرده و رفتار خود را با دیگران بر حسب مال آن‌ها تنظیم می‌کنند در حالی که در قیامت تنها به اعمال انسان نگاه کرده و معیار خوب و بد بودن افراد اعمال آن‌ها است و انسان مؤمن هم در این دنیا به اعمال افراد توجه می‌کند و به مال آن‌ها کاری ندارد.


استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: مال و فرزند زمانی برای انسان مفید و سودمند است که بتواند او را به بندگی خداوند نزدیک کند.

 

حجت الاسلام مدرسی با اشاره به این‌که قلب سلیم مهم‌ترین ارمغانی است که انسان می‌تواند با خود از این دنیا به سرای آخرت ببرد، ادامه داد: قلب سیلم، قلبی است که از مَحبت غیر خدا خالی بوده و جز مَحبت خداوند در آن چیزی راه ندارد و صاحب این قلب تنها برای کسب رضایت خداوند از مواهب دنیوی استفاده کرده و آن‌ها را هدف خود قرار نمی دهد.

 

وی اظهار کرد: هر کس در گرو اعمال خود است و هرکس که عقلش کامل باشد عملش هم صالح و کامل خواهد بود زیرا عقل راهنمای انسان است.

 

استاد حوزه علمیه قم گفت: عقل کامل است که انسان آن را با کلام خداوند و رسول خدا(ص) تطبیق دهد و در رفتارش نمود پیدا کند و تنها چنین عقلی است که می‌تواند انسان را به بندگی خداوند برساند.

 

حجت الاسلام مدرسی با اشاره به این‌که مؤمنان از نعمت قلب و عقل سلیم بهره مند هستند، تصریح کرد: این دو نعمت از بزرگ‌ترین نعمت‌ها برای بندگان بوده و همین دو نعمت برای رستگاری و سعادت انسان‌ها کافی است.


وی با بیان این که افرادی که در دنیا به مال و زیور توجه کرده و به دیگران خیانت کرده و در کار و کسب خود کم فروشی کرده و به افراد مسن‌تر از خویش احترام نمی‌گذارند به مرور زمان افسرده شده و نعمت قلب سلیم را ازدست می دهند، یادآور شد: امام سجاد(ع) خطاب به این انسان‌ها می‌گوید که در رفتار خود از خیانت و دروغ دست برداشته و به افراد مسن مانند پدر و مادر احترام گذاشته و با کوچک‌ترها مانند فرزندان خود مهربان بوده و در کار و کسب خود امانت‌داری را رعایت کنند تا از خطر ناامیدی و تاریکی قلب در امان باشند./837/پ202/ی

ارسال نظرات