تبیین معارف دینی بهترین راه مقابله با ناهنجاری های اجتماعی است
وی با اشاره به برگزاری دهمین جشنواره سراسری تولیدات تلویزیونی و نماهنگ رضوی در دهه کرامت گفت: تبلیغ و رساندن معارف مربوط به مکتب اهل بیت عصمت و طهارت امری بسیار ارزشمند است.
مدیر حوزه های علمیه لرستان افزود: ترویج و تبیین سیره اهل بیت(ع) در راستای هدایت جامعه امری ضروری است که نه تنها در برگزاری جشنواره بلکه در ایام سال باید مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام مبلغی با بیان این که نام امام رضا(ع) تداعی بخش خوبی ها و کرامات ایشان است، عنوان داشت: برگزاری موضوعات جشنواره رضوی باید پرمحتوا و ثمربخش باشند.
وی در ادامه تصریح کرد: باید در ابعاد گوناگون فرهنگی، هنری جشنواره به غنای کامل موضوعات جشنواره توجه شود.
مدیر حوزه های علمیه لرستان تأکید کرد: جشنواره رضوی باید منجر به معرفت و شناخت عمیق افکار عمومی نسبت به معارف رضوی باشد.
وی با اشاره به اثرگذاری زبان هنر در جامعه بیان داشت: آثار هنری با توجه به محورهای برگزاری جشنواره رضوی باید تلاش کنند واقعیتها و الگوها را به جامعه منتقل کنند.
حجت الاسلام مبلغی با اشاره به اثرگذاری بیشتر سیره اهل بیت(ع) در جامعه در قالب زبان هنر اظهار داشت: در قالب این جشنواره می توان به خوبی ارزشهای دینی و باورهای اعتقادی را تبیین و به نسلهای آینده معرفی کرد.
وی با اشاره به حضور و همکاری کارشناسان حوزوی در برگزاری جشنواره رضوی عنوان داشت: حضور کارشناسان مذهبی در برگزاری این جشنواره می تواند موجب فهم بیشتر جوانان از سیره و سنت امام رضا(ع) شود.
مدیر حوزه های علمیه لرستان با تأکید بر این که باید از روش های گوناگونی همچون این جشنواره ها در تبیین سیره اهل بیت(ع) در جامعه استفاده کنیم، یادآور شد: جاری شدن آموزه ها و معارف دینی در جامعه و زندگی انسان بهترین راه مقابله با ناهنجاری های اجتماعی است./9459/ت302/ب4