۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۲
کد خبر: ۲۷۹۳۱۲
همزمان با سالروز شهادت امام صادق؛

مراسم تشییع و تدفین دو شهید گمنام در شهرستان فارسان برگزار می شود

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه فارسان از برگزاری مراسم تشییع و تدفین دو شهید گمنام در شهر گوجان از توابع این شهرستان خبر داد و گفت: این مراسم روز سه شنبه هفته جاری، همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) برگزار می شود.
امام جمعه فارسان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام حسین جمالی زاده، امام جمعه فارسان، صبح امروز در نشست با فرماندار و برخی از مسؤولان اجرایی این شهرستان، به مراسم تشییع و تدفین دو شهید گمنام در شهر گوجان، همزمان با سالروز شهادت رییس مذهب شیعه اشاره کرد و گفت: باید همه توان شهرستان برای برگزاری این مراسم معنوی به کار گرفته شود.

 

وی با تأکید بر این که باید این مراسم معنوی در شأن و منزلت شهدا برگزار شود، ابراز داشت: از آن جایی که شهرستان فارسان دارای جمعیتی متراکم است و همه شهرها و روستاهای این شهرستان در نزدیکی هم قرار دارند؛ بنابراین باید تمهیدات لازم برای حضور عموم مردم شهرستان در این مراسم باشکوه دیده شود.

 

امام جمعه فارسان با بیان این که شکل گیری نظام و انقلاب اسلامی مرهون فداکاری ها و از خودگذشتگی های شهدا است، اظهار داشت: به یقین پایه های نظام اسلامی بر خون شهدا گذاشته شده است و ما باید حق این فداکاری ها را ادا کنیم.

 

این مقام مسؤول ادای حق شهدا را تنها در ادامه دادن راه شهدا و خالی نکردن عرصه و میدان دانست و افزود: به یقین دشمن به دنبال این است که جوانان و نوجوانان ما را از فرهنگ ایثار و شهادت که روح انقلاب است، دور کند و در این میان دست به هر کاری خواهد زد.

 

حجت الاسلام جمالی زاده با بیان این که دشمن می خواهد بین نسل جوان و نسل گذشته فاصله بیندازد، تصریح کرد: هدف دشمن از این حربه و توطئه این است که جوانان و نوجوانان فراموش کنند که این انقلاب با چه از خودگذشتگی هایی به ثمر نشسته است؛ دشمن می خواهد فرهنگ مقاومت را در بین جوانان ار بین ببرد.

 

رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان فارسان، حضور در مراسم تشییع و تدفین شهدا را خط بطلانی بر اهداف شوم دشمن دانست و افزود: وقتی مراسم شهدا با شور و شعور جوانی برگزار شود و جوانان و نوجوانان خود متولی برگزاری مراسم باشند؛ به یقین ارتباط آن ها با نسل گذشته و فرهنگ مقاومت حفظ و این فرهنگ به نسل های آینده نیز انتقال داده خواهد شد.

 

این مقام مسؤول با بیان این ‌که باید تشییع شهدای گمنام در همه مناطق مستند سازی شود، خاطرنشان کرد: باید اصحاب رسانه تلاش کنند تا تشییع شهدا اثر گذاری داشته باشد و تنها به دنبال پوشش خبری نباشند، شهدا با رفتار و منش و سیره خاصی که داشتند می‌ توانند الگوهای بسیار خوبی برای جامعه ما باشد و کم کاری‌ های ما علت این الگو برداری نسل جوان از بیگانگان است.

 

امام جمعه فارسان در پایان با دعوت از عموم مردم ولایتمدار این شهرستان برای حضور در مراسم تشییع و تدفین شهدای گمنام، بر همکاری و همدلی مسؤولان فرهنگی و حضور همه جانبه آن ها در این مراسم معنوی تأکید کرد و گفت: باید مراسم سالروز شهادت امام صادق(ع) نیز در این روز با حضور باشکوه هیأت های مذهبی برگزار شود./9457/پ202/ب4

ارسال نظرات