نظام جامع حقوقی حوزه علمیه خواهران تدوین شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، اصغر عبداللهی، معاون مالی اداری حوزههای علمیه خواهران، دیروز در جلسه مدیران استانی حوزههای علمیه سراسر کشور که در مجتمع نرجس خاتون جمکران برگزار شد به ضرورت تبیین نظام جامع حقوقی حوزه علمیه اشاره کرد و گفت: تبیین و تدوین نظام جامع حقوقی حوزه علمیه، نیازمند پژوهشهای زیادی در میان مواد قانونی بوده است که با لطف خدا و همت کارشناسان، این پروژه به اتمام رسیده است.
معاون مالی اداری حوزههای علمیه خواهران با اشاره به تبیین نظام جامع مالی حوزه علمیه خواهران ابراز داشت: تبیین نظام جامع مالی حوزه از مراحل استراتژی حوزه علمیه است و پیگیری میشود.
وی با اشاره به جملهای از جبران خلیل جبران یادآور شد: ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﻬﺪﺍﻡ ﯾﮏ ﺗﻤﺪﻥ ﺳﻪ ﭼﯿﺰ ﺭﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﻨﻬﺪﻡ ﮐﺮﺩ، نخست، ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ، ﺩﻭﻡﻧﻈﺎﻡ ﺁﻣﻮﺯﺷﯽ ﻭ ﺳﻮﻡ ﺍﻟﮕﻮﻫﺎ؛ ﺑﺮﺍﯼ نابود کردن خانواده، ﻣﻨﺰﻟﺖ ﺯﻥ ﺭﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺷﮑﺴﺖ؛ برﺍﯼ انهدام نظام آموزشی، ﻣﻨﺰﻟﺖ ﻣﻌﻠﻢ را و ﺑﺮﺍﯼ نابود کردن الگوها، ﻣﻨﺰﻟﺖ ﺩﺍﻧﺸﻤﻨﺪﺍﻥ و اسطورهها را باید از بین ببریم.
عبداللهی به طرح خانواده پایدار اشاره کرد و گفت: در این طرح، تقویت امر ازدواج، فرزند آوری و پیشگیری از آسیبها همانند طلاق پیگیری میشود و حوزه علمیه خواهران در سطح کلان و در استانها میتواند با تعامل با حاکمیت و در راستای تقویت طرحهای فرهنگی و صیانت از حجاب و عفاف آن را دنبال کند.
وی پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب را از اهداف طرح خانواده پایدار خواند و گفت: این طرح در صورتی موفق است که زنان نقش اصلی را در خانوادهها ایفا کرده و از آسیبهای احتمالی جلوگیری کنند.
معاون مالی اداری حوزههای علمیه خواهران با اشاره به قوانین پنج گانه توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور در حوزه زنان و خانواده خاطرنشان کرد: تدوین و تنظیم این قانون با کمک و حمایت حوزه علمیه بوده است و با تشکیل هفت کارگروه از نهادهای دینی تدوین شده است.
وی به رشادت و بلوغ سیاسی حوزه علمیه خواهران در مسائل سیاسی اشاره کرد و گفت: حوزههای علمیه وظیفه اندیشهسازی، جهتدهی و هدایت مردم را دارد؛ از اینرو در انتخابات پیشرو با تکلیف محوری همانند گذشته حضور فعال خواهد داشت.
عبداللهی درباره طرح توسعه متوازن حوزههای علمیه گفت: این طرح با هدف حمایت از جایگاه حوزه علمیه و برای توسعه متوازن فضاهای مورد نیاز این مراکز تصویب شده و پیگیری میشود./908/پ202/ف