۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۲
کد خبر: ۲۸۹۳۸۶
معاون پژوهش حوزه علمیه قزوین:

شورای نگهبان حافظ و پاسدار قانون اساسی است

خبرگزاری رسا ـ معاون پژوهش حوزه علمیه قزوین با بیان این‌که شورای نگهبان حافظ و پاسدار قانون اساسی است، گفت: شورای نگهبان حامی قانون است و آنچه بر عهده دولتمردان ما قرار گرفته است باید به امضای شورای نگهبان برسد.
حجت الاسلام محمد محبي

حجت الاسلام محمد محبی، معاون پژوهش حوزه علمیه قزوین در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، درباره نابودی رژیم صهیونیستی، گفت: غربی‌ها حمایت‌های بسیاری از رژیم صهیونیستی انجام می‌دهند و نمی‌دانند که از طرف کشوری بی رحم و جنایتکار نمی توانند حمایت شوند.

 

وی در ادامه افزود: رهبر انقلاب تنزل دولت اسراییل را وعده داده‌اند و اعلام کرده‌اند که ما برای برنامه های غرب و حمایت آنها برنامه داریم.

 

استاد حوزه علمیه ابراز کرد: زمینه هایی که در فضای بین المللی شکل گرفته، نشانه هایی است بر زوال رژیم صهیونیستی البته نباید ملت‌ها و ملت ما بنشینند و نظاره گر باشند، آنها باید دست در دست یکدیگر بگذارند تا رژیم اشغالگر نابود شود.

 

این کارشناس حوزوی اظهار کرد: شورای نگهبان حامی قانون است و آنچه بر عهده دولتمردان ما قرار گرفته است باید به امضای شورای نگهبان برسد.

 

حجت الاسلام محبی با بیان این‌که در نظام جمهوری اسلامی مردم سرنوشت خود را تعیین می کنند، بیان داشت: از ابتدای انقلاب تا به امروز انتخابات با رعایت حقوق مردم و نظارت شرعی و قانونی شورای نگهبان بوده است.

 

معاون پژوهش حوزه علمیه عنوان کرد: جمهوری اسلامی امانتی است که خداوند تبارک و تعالی پاسداری از این امانت را بر عهده ما قرار داده است.

 

وی در ادامه تصریح کرد: انتخابات در جمهوری اسلامی مبتنی بر آراء مردم است و صیانت از این آرا بر عهده شورای نگهبان است و اساس کار شورای نگهبان بر اساس قوانین اسلامی است.

 

استاد حوزه علمیه بیان داشت: دشمنان ما از جمهوریت و اسلامیت ایران ناراحت هستند و می دانند که شورای نگهبان حافظ و پاسدار قانون اساسی است، می‌خواهند این پایگاه مهم را که صیانت از آرا مردم را بر عهده دارد از بین ببرند.

 

این کارشناس حوزوی اظهار کرد: دشمنان می‌خواهند با اسلام مبارزه کنند و هدف آنها تنها شورای نگهبان نیست.

 

حجت الاسلام محبی تأکید کرد: ما باید پایه دینی جامعه را تقویت کنیم و دولتمردان نقش برجسته ای در این زمینه دارند البته وظایفی را هم حوزه های علمیه برعهده دارند.

 

معاون پژوهش حوزه علمیه بیان داشت: تقویت فرهنگ دینی بر عهده حوزه ها است و اگر حوزه فرهنگ دینی را با نگاه عقلانی در ذهن مردم مستدل کند، انقلاب پایدارتر می‌شود.

 

وی در پایان گفت: نباید در زمینه باورها ضعیف عمل کنیم، گسترش فرهنگ در بین جوانان و مردم بر عهده حوزه های علمیه است./838/302/ب2

ارسال نظرات