۲۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۱
کد خبر: ۲۹۴۷۶۱
مدیر مؤسسه فن‌ خطابه امیربیان:

تبلیغ تخصصی نیاز به رصد فرهنگی و اجتماعی دارد

خبرگزاری رسا ـ مدیر کمیسیون آموزش و پژوهش گروه‌های تبلیغی فراگیر سراسر کشور با اشاره به اینکه افزایش سطح کیفی گروه‌های تبلیغی در سطح کشور یکی از اهداف کمیسیون آموزش و پژوهش است، گفت: گروه‌های تبلیغی سراسر کشور برای تبلیغ تخصصی در موضوعات مختلف نیاز به تبیین و رصد مواضع فرهنگی و اجتماعی دارند.
حجت الاسلام سامان هادي پور، رئيس موسسه تخصصي فن خطابه امير بيان
حجت‌الاسلام سامان هادی پور، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به اینکه در کمیسیون آموزش و پژوهش گروه‌های تبلیغی در حال حاضر 10 گروه تبلیغی فعال هستند، گفت: در کمیسیون آموزش و پژوهش گروه‌هایی در حال خدمت‌رسانی تبلیغی هستند که حداقل 5 سال تجربه تخصصی آموزشی و پژوهشی را دارند و عنوان فعالیت اصلی این گروه‌ها با همین نام ثبت ‌شده است.
 
مدیر کمیسیون آموزش و پژوهش گروه‌های تبلیغی فراگیر سراسر کشور با اشاره به اینکه جلسات متعددی در راستای شناسایی توانمندی و استعدادهای موجود در این گروه‌ها تشکیل‌شده است، اظهار کرد: در این جلسات محورهای لازم برای تبلیغ آموزشی و پژوهشی در سراسر کشور تبیین و تشریح شده است.
 
مدیر موسسه خطابه امیر بیان با بیان اینکه به لطف خدا تداوم جلسات کمیسیون آموزش و پژوهش در ماهی یک جلسه چهار ساعته تدارک و برنامه‌ریزی‌شده است، ابراز داشت: اولین جلسه این کمیسیون 27 خردادماه سال جاری بوده است.
 
حجت‌الاسلام هادی پور بیان داشت: استانداردسازی گروه‌های آموزشی و پژوهشی در جلسات اولیه این کمیسیون مورد بحث و تبادل‌نظر قرارگرفته است؛ بند اول این سند به تعاریف و تبیین مفهوم گروه‌های آموزشی و پژوهشی در فضای تبلیغی کشور است.
 
مدیر کمیسیون آموزش و پژوهش گروه‌های تبلیغی فراگیر سراسر کشور رسیدن به استاندار لازم برای این گروه‌های تبلیغی را از اهداف اولیه این کمیسیون برشمرد و گفت: دعوت گروه‌های مختلف تخصصی برای اضافه کردن این خدمت تبلیغی به سبد خدماتشان از برنامه‌های مهم ما در سال جاری خواهد بود.
 
مدیر موسسه خطابه امیر بیان با اشاره به اینکه عضویت سایر گروه‌های تبلیغی در این کمیسیون موجب ارتقاء سطح کیفی تبلیغ در سطح کشور خواهد بود، اظهار داشت: مخاطبین ما در این کمیسیون در گستره نیازهای گروهای تبلیغی تعریف ‌شده است./837/ت302/ف
ارسال نظرات