۲۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۴
کد خبر: ۳۱۰۲۶۶
مدیر کل تبلیغات اسلامی قزوین:

وهابیت بزرگ‌ترین تشکل ضد شیعه در سطح جهان است

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل تبلیغات اسلامی قزوین گفت: وهابیت با تشکیل گروه‌های تربیت شده و دست نشانده در داخل کشور و اقدامات تروریستی به شدت مشغول فعالیت و برنامه‌ریزی جهت براندازی نظام دینی است و حال آنکه اقدام آنها در جهت براندازی نظام با اتحاد مسلمانان خنثی خواهد شد و این یک هشدار به جامعه اسلامی است.
حجت الاسلام علي نعمت الهي

حجت ‌الاسلام علی نعمت‌الهی مدیر کل تبلیغات اسلامی قزوین، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، با اشاره به اینکه جبهه فرهنگی دشمن نسبت به ارزش‌های دینی ازمهمترین اهداف دشمن است گفت: یکی از اقدامات و ترفندهای مهم دشمنان در راستای تهاجم فرهنگی علیه ارزش‌های اسلامی، ترویج خرافات و بدعتها در آموزه‌های مذهبی است.

 

وی در ادامه با بیان اینکه دشمن در صدد با ترویج بدعت‌ها در جهت مخدوش کردن دین تلاش  می‌کند افزود: دشمنان سعی در تخریب کردن چهره دین اسلام در سطح جهان را دارند تا بدین ترتیب به نظام جمهوری اسلامی آسیب‌های جدی وارد کنند گرچه تاکنون به همت ملت ایران موفق به عملی کردن  این هدف نشده‌اند.

 

مدیر تبلیغات اسلامی قزوین با اشاره به حرکت‌های ضد شیعی در سطح جهان از سوی دشمنان تروریستی ابراز کرد: امروزه شاهد تشکیل توطئه‌های عظیمی از سوی دشمنان علیه شیعیان در سطح جهان هستیم.

 

وهابیت بزرگ‌ترین تشکل ضد شیعه در سطح جهان است

حجت‌الاسلام نعمت الهی در ادامه اضافه کرد: به عنوان نمونه وهابیت با تشکیل گروه‌های تربیت شده و دست نشانده در داخل کشور و اقدامات تروریستی به شدت مشغول فعالیت و برنامه‌ریزی جهت براندازی نظام دینی می‌باشند و حال آنکه اقدام آنها در جهت براندازی نظام با اتحاد مسلمانان خنثی خواهد شد و این یک هشدار به جامعه اسلامی است.

 

وی ترویج شیطان پرستی در سطح جامعه را یکی از اقدامات دشمنان ایران دانست و اظهار کرد: باید با برنامه ریزی جامع در راستای ارتقای سطح فکری و اعتقادی جوانان در جهت تضعیف گام‌های انحرافی دشمن تلاش کرد و زمینه جلوگیری از پیش‌برد اهداف آنان را در کشور فراهم کرد.

 

ترویج خرافات شاخه انحرافی جبهه فرهنگی است

حجت‌الاسلام نعمت‌الهی تصریح کرد: دشمنان نظام جمهوری اسلامی سعی دارند با ترویج خرافات انحرافی در سطح جامعه مانع از رشد و بالندگی نسل جوان شوند در همین راستا دستگاه‌های اجرایی باید با همفکری و همدلی به فکر چاره اندیشی و اتخاذ تدابیر لازم در این زمینه باشند.

 

وی در پایان با اشاره به اینکه جنگ نرم دشمنان بسیار حساس و غیر ملموس است گفت: باید در این زمینه بسیار دقیق باشیم، دشمنان با برنامه‌ریزی کارشناسی شده و دقیق در سطح دانشگاه‌ها، مدارس مشغول فعالیت هستند، مسؤولان باید با اتخاذ تدابیر لازم منقطی توطئههای پلید آنان را خنثی کنند./873/302/ب3

ارسال نظرات