۱۷ مهر ۱۳۸۶ - ۱۰:۳۸
کد خبر: ۳۱۸۲۶

امام جمعه شيراز روز جهاني کودک را گرامي داشت

رسا، سرويس شهرستان‌ها- امام جمعه شيراز همزمان با روز جهاني کودک گفت: کودکان ميوه‌هاي بوستان اسلام و انسانيت هستند.
امام جمعه شيراز روز جهاني کودک را گرامي داشت

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در شيراز، حجت الاسلام و المسلمين محي الدين حائري شيرازي، نماينده ولي فقيه در استان فارس و امام جمعه شيراز، امروز هفدهم مهرماه همزمان با روز جهاني کودک، گفت: پيش از آن که بچه‌ها از ما سوال كنند، ما بايد از آن‌ها بپرسيم؛ چرا که آنان منبع عظيمي از صفا، نور و لطف الاهي‌اند که بايد از آنها استفاده کنيم.
حجت الاسلام و المسلمين حائري شيرازي در ديدار با كودكان موفق عضو كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان فارس با اشاره به دوران کودکي خود گفت: در گذشته وسايل و امکانات امروزي نبود، اما کودکان امروز امکانات خوبي دارند و مي‌توانند با همه بچه‌هاي دنيا ارتباط داشته باشند.
امام جمعه شيراز گفت: استفاده از امکانات جديد مثل رايانه، همانند رانندگي است؛ راننده اگر لحظه‌اي غفلت کند، جان خود و ديگران را به خطر مي‌اندازد، اما اين دليل نمي شود رانندگي را ممنوع کنيم.
وي با خوب دانستن اين امكانات و وسايل گفت: بايد از آنها استفاده مناسب كنيم و مراقب محتواي مضرّ آن‌ها باشيم، ولي در عين حال بايد به استعداد و گزينش کودکان هم احترام بگذاريم.
نماينده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبري با تأكيد بر اين‌كه انسان هاي دنباله رو اهل‌بيت(ع) در کودکي هم بسيار بزرگوارند، به دوره کودکي دکتر سيدمحمد حسين طباطبايي حافظ کل قرآن کريم اشاره كرد و گفت: نگاه به سنّ کم کودکان نکنيد، آنها قادرند بهترين كارها را بكنند.
وي كودكان را به جدي گرفتن ورزش توصيه کرد و گفت: دنياي ماشيني بسياري از فرصت‌ها را از انسان گرفته است؛ بنابراين آن را با ورزش بايد جبران كرد.
امام جمعه شيراز برگزاري گردش‌هاي علمي را براي کودکان ضروري دانست و تصريح كرد: گردش علمي هم ورزش است و هم تحصيل؛ ورزش‌هاي دانشي و دانش‌هاي ورزشي کودکان را به کمال سوق مي‌دهد.
وي از کودکان به عنوان محصولات باغ انسانيت ياد کرد و گفت: بايد با آن‌ها با احترام رفتار كنيم و نبايد تحقيرشان كنيم.
حجت الاسلام و المسلمين حائري شيرازي با بيان اين‌که بيگانگان قالب‌هاي کوچکي براي ادراک، معنويت و هستي انسان درست کرده و اصرار دارند كودكان در اين قالب‌ها تربيت شوند، ادامه داد: وقتي افکار كودك افكار كوچكي باشد، در بزرگي هم همان‌طور مي‌ماند؛ اما آن‌هايي که مي‌خواهند به انسان‌ها خدمت کنند، به آن‌ها اجازه رشد مي‌دهند.
وي گفت: دشمنان بشريت نمي‌توانند خود را بزرگ کنند، براي همين تلاش مي‌کنند بچه‌ها را کوچک کنند، ولي دوستان بشريت خود را کوچک مي‌کنند تا بچه‌ها بزرگ شوند.
نماينده ولي فقيه در استان فارس با اشاره به شيوه‌هاي رفتاري پيامبر اسلام(ص) با کودکان گفت: پيامبر(ص) اجازه مي‌داد تا کودکان بر دوش مبارکش سوار شوند و خود را کوچک مي کرد تا آن‌ها بزرگ شوند.
وي تصريح كرد: در پرورش کودکان نبايد خودمان را به آن‌ها تحميل کرده و حاکم بر آنها شويم، بلکه بايد بچه ها را به خودمان تحميل کرده و حاکم بر خويش كنيم.
امام جمعه شيراز ادامه داد: نگران تهاجم فرهنگي باشيد اما مرعوب آن نشويد؛ به كودكان روحيه بدهيد تا آن‌ها راه مقابله با تهاجم فرهنگي را به شما ارائه دهند.

ارسال نظرات