۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۶
کد خبر: ۳۱۹۹۲۵
با حضور آیت الله اراکی؛

همایش دو روزه تحجر و اسلام آمریکایی در مشهد آغاز شد

خبرگزاری رسا ـ همایش دو روزه تحجر و اسلام آمریکایی با حضور آیت الله اراکی در تالار شهر مشهد آغاز شد.
همايش ملي تحجر و اسلام آمريکايي

به گزارش خبرنگارخبرگزاری رسا در مشهد، همایش بین المللی تحجر و اسلام آمریکایی با حضور آیت الله اراکی شامگاه چهارشنبه در  تالار شهر مشهد آغاز شد.

 

حجت الاسلام اکبری آهنگر، دبیر همایش با اشاره به برگزاری سه سال پیاپی همایش تحجر و اسلام آمریکایی خاطرنشان کرد:‌ برگزاری چنین همایشی وظیفه حوزه های علمیه و سایر مجامعی مانند اداره تبلیغات و سازمان تبلیغات و دفتر تبلیغات و شورای مدیریت و برنامه ریزی حوزه علمیه است.

 

وی با اشاره با قرائت بخش هایی از منشور روحانیت گفت: در این منشور آمده است: «مبادا از همه روحانیون دفاع کنیم چرا که روحانیون وابسته و مقدس نما و تحجرگرا هم وجود دارد».

 

اکبری آهنگر با بیان این که در حوزه های علمیه افرادی هستند که بر خلاف انقلاب و اسلام ناب محمدی گام برداشته است، تصریح کرد:امروز عده ای با ژست مآبی تیشه به ریشه دین و نظام و انقلاب می زنند که گویی وظیفه ای غیر از این ندارند.

 

وی با بیان این که خطر تحجرگرایان و مقدس نمایان در حوزه های علمیه وجود دارد، از این رو طلاب عزیز لحظه ای از مارهای خوش خط و خال کوتاهی نکنند زیرا این ها مروج اسلام آمریکایی اند و دشمن رسول الله هستند.

 

وی در ادامه با طرح این پرسش که آیا در مقابل این افعی‌ها نباید اتحاد طلاب حفظ شود، بیان داشت:استکبار وقتی از نابودی مطلق حوزه های علمیه مایوس شد دو راه برای ضربه زدن انتخاب کرد که یکی راه ارعاب و دیگری راه نفوذ است.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود هدف از برگزاری این همایش را انتشار و ترویج منشور روحانیت دانست و اظهار کرد: منشور روحانیت مهم ترین پیام امام راحل به حوزه های علمیه است.

 

حجت الاسلام اکبری آهنگر با اشاره به اینکه منشور روحانیت بعد از گذشت 27 سال از صدور آن کمترین اقبال و توجه را از طرف حوزه‌های علمیه داشته است، تصریح کرد:‌ جا دارد این سؤال را پرسید که چند تن از روحانیان و طلبه ها با این منشور آشنا هستند و آن را دیده‌اند؟

 

وی تأکید کرد: اگر حوزه‌های علمیه به منشور روحانیت نپردازد از چه دستگاه دیگری توقع پرداختن به آن را می توان داشت.

 

وی با بیان این‌که این منشور دارای حرف‌هایی است که خیلی از گروه ها تاب شنیدنش را ندارند، ادامه داد: منشور روحانیت تکلیف‌زا است و برخی حوزه های علمیه برای شانه خالی کردن از زیر بار تکلیف این منشور را افراطی می دانند.

 

دبیر همایش با اشاره به این که مقام معظم رهبری بارها فرمودند که به ما افراطی می گویند، ادامه داد: برخی از گروه ها تأکید می کنند که جامعه اهل اعتدال باشد و اعتدال را به دستیابی حد وسط حق و باطل معنا می کنند و نگفتن حرف حق را برای ناراحت نشدن دیگران می‌دانند./934/202/ب2

ارسال نظرات