۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۶
کد خبر: ۴۲۶۴۵۱
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف کشور:

سند چشم‌انداز قطب فرهنگی شدن ایران آماده شد/۱۶ هزار زندانی در کشور حافظ قرآن هستند

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف کشور با بیان اینکه در زندان‌های کشور ۱۶ هزار نفر حافظ قرآن شده‌اند، گفت: سند چشم‌انداز قطب فرهنگی شدن ایران، بر اساس چشم‌انداز نظام جمهوری اسلامی نوشته شده است.
شرفخانی

به گزارش خبرگزاری رسا در البرز، حجت‌الاسلام احمد شرفخانی در آئین افتتاحیه طرح تربیت حافظان قرآن کریم و تجلیل طرح آرامش بهاری که قبل از ظهر امروز در اداره‌کل اوقاف و امور خیریه البرز برگزار شد، با اشاره به اینکه یک میلیون و 300 هزار نفر در 4 سال در طرح حفظ ملی قرآن ثبت نام کرده‌اند، اظهار داشت: 400 هزار نفر در آزمون سراسری قرآن شرکت کرده‌اند.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با بیان اینکه در طرحی در 4 سال باید یک میلیون حافظ تربیت می‌شد، افزود: این امر محقق شد که کاری جهادی، ارزشی و اعتقادی بوده است.

وی با اشاره به اینکه در این طرح نگاه مادی، اداری و سازمانی وجود ندارد، گفت: این امر معامله با خود قرآن و انجام امر ولی‌فقیه است.

شرفخانی با بیان اینکه ایران در کل دنیا در موضوعات قرآنی همیشه رتبه اول و دوم را دارد، افزود: مسابقات قرآنی در ایران دارای پشوانه و ساختار شهری، شهرستانی و کشوری است در حالی که در دیگر کشورها به این صورت نیست.

وی با اشاره به اینکه دوره 5 ساله حفظ قرآن با تعداد یک میلیون و 500 هزار نفر آغاز شده است، گفت: به سبب اینکه 6 هزار مربی حفظ قرآن در شهر قم تربیت شده است، می‌توان این طرح را 4 ساله با پایان رساند.

شرفخانی با بیان اینکه در زندان‌های کشور 16 هزار نفر حافظ قرآن شده‌اند، افزود: این موضوع سبب تغییر فضای زندانها شده و از طرفی از خود زندانیان، مربیان حفظ قرآن تربیت شده است که در زندانها فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه برای عمومی شدن طرح حفظ قرآن باید از تمام ظرفیت‌های موجود استفاده شود، گفت: باید در روستاها نیز طرح حفظ قرآن را شروع کرد.

شرفخانی با بیان اینکه طرح نوروزی آرامش بهاری الگوی مدیریتی برای مجموعه‌های مختلف است، افزود: در مقابله با جنگ نرم فقط ساختار مدیریت جهادی جوابگو است.

وی با اشاره به اینکه تعطیلی در مدیریت جهادی معنا ندارد، گفت: در این طرح با پول، ظرفیت و حضور مردم می‌توان کار بزرگ انجام داد.

شرفخانی با بیان اینکه این طرح الگوی خوبی در همدلی، همزبانی و همگرایی در همه ابعاد مختلف در یک سازمان است، افزود: این کار ساختار سنتی را بر هم زده است.

وی با اشاره به اینکه در طرح آرامش بهاری 6 هزار مبلغ فعال بوده‌اند، گفت: در این طرح افراد مسیحی به اسلام و اهل تسنن به تشیع رو آورده‌اند.

شرفخانی با بیان اینکه طرح حفظ، غیر حضوری و بدون نیاز به استاد طراحی شده است، افزود: از ظرفیت اماکن متبرکه فقط نباید یک بعد زیارتی را نگاه کرد.

وی با اشاره به اینکه برای قطب فرهنگی شدن ایران، چشم‌انداز بر اساس چشم‌انداز نظام جمهوری اسلامی نوشته شده است، گفت: طرح آرامش بهاری الگوی خوبی در اجرای مدیریت جهادی است.101/922/ب3

ارسال نظرات