۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۶
کد خبر: ۴۳۰۷۳۹
امام جمعه شهرستان آران و بيدگل:

جريان هايي در جامعه به دنبال تحريف آرمان هاي انقلاب هستند

امام جمعه شهرستان آران و بيدگل با بیان این که جريان هايي در جامعه به دنبال تحريف آرمان هاي انقلاب هستند، گفت: حوزه هاي علميه و مبلغان ديني بايد نسبت به روشن گري و تبيين آرمان هاي حقيقي انقلاب در جامعه تلاش کنند.
حجت الاسلام سيد محمد موسوي همايش طلايه داران تبليغ شهرستان آران و بيدگل همايش طلايه داران تبليغ شهرستان آران و بيدگل

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، حجت الاسلام سيد محمد موسوي، امام جمعه آران و بيدگل پيش از ظهر امروز در جمع مبلغان، ائمه جماعات و روحانيان اين شهرستان در همايش طلايه داران تبليغ، نيازشناسي را از الزامات طلبگي و تبليغ ديني دانست و يادآور شد: يک مبلغ توانمند، در ابتدا مباحث مورد نياز مخاطب را نيازسنجي کرده و سپس با مطالعه دقيق در جهت تبليغ قدم برمي دارد.

 

وي با قرائت بخش هايي از مناجات شعبانيه به دغدغه اميرمؤمنان در اين مناجات اشاره کرد و افزود: اميرمؤمنان(ع) در اين مناجات، کمال جدايى از مخلوقات را، براى رسيدن کامل به خدا از پروردگار درخواست مي‌کند.

 

حجت الاسلام موسوي با تأکيد بر اينکه کسي که عبد خدا شد، چيزي غير از حضور در محضر خدا را نمي خواهد، خطاب به مبلغان ديني، گفت: هنوز عبد خدا نشده، نمي توانيم عباد خدا را به سوي خدا دعوت کنيم.

 

وي نهايت اخلاص را وابسته به کمال انقطاع به سوي خدا دانست و افزود: فلسفه زندگي و بندگي هم چيزي جز رسيدن به کمال انقطاع و رسيدن به خدا به‌ عنوان هدف نهايي نيست.

 

امام جمعه شهرستان آران و بيدگل افزود: مهم اين است که عبد خدا باشيم نه عبد هواي نفس و اگر اين مسأله در ما حل شد، اول راه را طي کرده و از حجاب ظلمت عبور کرده ايم تا به حجاب نور برسيم.

 

رييس شوراي فرهنگ عمومي شهرستان آران و بيدگل، رمضان را فرصت مناسبي براي تبليغ دانست و خاطرنشان کرد: رمضان بايد براي همه با ديگر ماه ها تفاوت داشته باشد و تغيير و تحولي در خود داشته باشيم.

 

نيازشناسي از الزامات تبليغ ديني است

حجت الاسلام موسوي نيازشناسي را از الزامات طلبگي و تبليغ ديني دانست و گفت: يک مبلغ توانمند، در ابتدا مباحث مورد نياز مخاطب را نيازسنجي کرده و سپس با مطالعه دقيق در جهت تبليغ قدم برمي دارد.

 

وي رعايت وقت در اوقات نماز را مهم برشمرد و تصريح کرد: مبلغان ديني نبايد براي رساندن پيام خود به اصطلاح مردم را گروگان بگيرند، بلکه بايد با يک زمان بندي مناسب، در عين حال که پيام خود را بيان مي‌کنند به وقت مخاطب نيز احترام بگذارند.

 

امام جمعه شهرستان آران و بيدگل در بخش ديگري از سخنانش به تأکيد رهبر معظم انقلاب در زمينه انقلابي بودن حوزه هاي علميه اشاره کرد و افزود: رهبر انقلاب در چند وقت اخير مكرر از لزوم انقلابي ماندن حوزه هاي علميه صحبت به ميان آورده اند، از اين رو اگر از اين تأکيد ايشان فاصله بگيريم از آرمان هاي انقلاب فاصله گرفته ايم و اگر از اين آرمان ها دور شويم منحرف شده و به هدف نهايي نخواهيم رسيد.

 

حجت الاسلام موسوي افزود: جريان هايي در جامعه در حال تحريف آرمان هاي انقلاب هستند، حوزه هاي علميه و مبلغان ديني بايد نسبت به روشن گري و تبيين آرمان هاي حقيقي انقلاب در جامعه تلاش کنند.

 

وي به بيان چند مثال تاريخي از دوري حوزه و انحراف آرمان ها پرداخت و خاطرنشان کرد: در مشروطه، آرمان انقلابيون استقلال و حکومت دين بر جامعه بود و اين آرماني مقدس به شمار مي رفت، اما انقلاب مشروطه سر از سلطنت رضاخاني در آورد و علت آن نيز بي تفاوتي روحانيت و عدم حضور فعال آنان در عرصه بود.

 

امام جمعه شهرستان آران و بيدگل افزود: در آن واقعه تاريخي، با کنار کشيدن و بي تفاوتي روحانيت، ملي گرايان و روشنفکران غرب زده در رأس قرار گرفتند و شيخ فضل الله تنها ماند، در حالي که اگر روحانيت در صحنه بود، اين انحراف از آرمان رخ نمي داد.

 

وي ادامه داد: در قيام 30 تير 1331 نيز آيت الله کاشاني براي استعفا و سرنگوني قوام السلطنه مردم را به خيابان ها کشاند، قوام استعفا داد اما نهضت سر از کودتاي 28 مرداد در آورد و ديکتاتوري پهلوي دوم حاصل و آيت الله کاشاني گوشه گير شد و فضاي مسمومي براي وي ايجاد شد، در حالي که اگر روحانيت در کنار اين عالم وارسته بودند اين اتفاقات رخ نمي داد.

 

حضور دائم روحانيت در صحنه از ويژگي هاي انقلاب اسلامي بود

امام جمعه شهرستان آران و بيدگل ويژگي مهم انقلاب اسلامي نسبت به انقلاب مشروطه و رخدادهاي پيش از آن را حضور دائم روحانيت در صحنه دانست و خاطرنشان کرد: تداوم انقلاب نيز با حضور روحانيان در صحنه تضمين مي‌شود و اگر روحانيان سنگر انقلاب اسلامي را رها کنند، روشنفکران غرب زده زمام امور را به دست خواهند گرفت.

 

حجت الاسلام  موسوي تغيير آرمان هاي انقلاب را از اهداف دشمن خواند و تصريح کرد: هدف دشمن، تغيير آرمان هاي انقلاب اسلامي و استحاله از طريق ايجاد تفکر اسلام رفاه طلبي در برابر اسلام مستضعفان، اسلام تسليم در برابر اسلام مبارزه، اسلام ثروت اندوزي در برابر اسلام قناعت است.

 

در ادامه حجت‌الاسلام سميع الله مردان، رييس اداره تبليغات اسلامي شهرستان آران و بيدگل نيز در اين همايش با اشاره به فرارسيدن ماه رمضان، اين ايام را بهترين فرصت تبليغي دانست و افزود: حضور مردم در مساجد و محافل مذهبي و قرآني فرصت مناسبي براي ترويج فرهنگ ديني و جذب جوانان است.

 

وي از مبلغان ديني خواست در اين فرصت تبليغي، سياست هاي ابلاغي از سوي رهبر معظم انقلاب در راستاي تحقق اقتصاد مقاومتي را براي مردم تشريح کنند.

 

همچنين ابوالفضل معيني نژاد، فرماندار آران و بيدگل نيز در اين همايش با گراميداشت ايام قيام 15 خرداد گفت: فلسفه انقلاب اسلامي حفظ ارزش هاي اسلام است.

 

وي با اشاره به اينكه، نظام ما اسلامي است و بايد شاخصه هاي اسلامي در آن رعايت شود، افزود: در دوران پهلوي به جز ظاهري از دين چيز ديگري نمانده بود و مردم انقلاب کردند و جوانان خود را فدا کردند تا ارزش هاي اسلام احيا شود.

 

فرماندار شهرستان  آران و بيدگل نقش مبلغان ديني را در جذب جوانان به دين مهم خواند و تصريح کرد: با توجه به جنگ نرم دشمن، همواره مورد تهديد هستيم و اين از چالش هاي پيش روي ماست.

 

وي افزود: اگر بتوانيم در جذب جوانان به دين موفق عمل کنيم، اسلام و ايران اسلامي را از گزند اين تهديد دشمن مصون و محفوظ نگاه خواهيم داشت.

 

فرماندار آران و بيدگل فضاي ديني اين شهر را مطلوب خواند و افزود: آسيب هاي اجتماعي هر چند محدود، زيبنده اين شهر قرآني و مذهبي نيست و رمضان فرصت مناسبي براي کاهش اين آسيب ها است.

 

معيني نژاد تصريح کرد: آران و بيدگل از سده هاي ابتدايي اسلام ميزبان فرزندان اهل بيت(ع) بوده است و تاريخ، تمدن و فرهنگ اين شهرستان زبانزد است.

 

اصغر خادم، مسؤول کميته امداد امام خميني آران و بيدگل نيز در اين همايش با اشاره به اجراي طرح صدقه به نيازمندان به نيت سلامتي امام زمان(عج) در سال گذشته، خاطرنشان کرد: سال گذشته 75 ميليون ريال از اين طرح جمع آوري و به نيازمندان اهدا شد.

 

خادم افزود: امسال نيز اين طرح در شهرستان اجرا خواهد شد و کمک هاي جمع آوري شده براي درمان 350 بيمار صعب العلاج شهرستان در نظر گرفته خواهد شد.

 

مسؤول کميته امداد امام خميني(ره) از مبلغان ديني خواست مردم را به زکات و اطعام نيازمندان در مساجد در طول ماه رمضان تشويق کنند.

 

شایان ذكر است، همايش طلايه داران تبليغ ويژه مبلغان، ائمه جماعات مساجد و روحانيان شهرستان آران و بيدگل در آستانه ماه مبارک رمضان، به همت اداره تبليغات اسلامي آران و بيدگل و دفتر امام جمعه اين شهرستان در سالن اجتماعات حسينيه الزهرا(س) آران و بيدگل  برگزار شد./1307/201/ب2

ارسال نظرات