۲۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۸
کد خبر: ۴۳۱۶۲۶
علمای شیعه و سنی لبنان:

دولت فلسطین به همکاری با دشمن صهیونیستی پایان دهد

تجمع علمای مسلمان لبنان با تقدیر از عاملان حمله به صهیونیست ها در تل آویو، از دولت فلسطین و برخی حاکمان عرب خواستند به همکاری با رژیم صهیونیستی پایان دهند.
تجمع علمای مسلمان لبنان

به گزارش خبرگزاری رسا، نشست هفتگی تجمع علمای مسلمان لبنان با حضور اعضای شیعه و سنی برگزار شد و همانند هفته های گذشته با صدور پیام همراه بود.

 

در این پیام با تبریک عملیات مجاهدان فلسطینی در تل آویو که به هلاکت 4 صهیونیست و جراحت 10 تن دیگر منجر شد، آمده است: این عملیات و  دستاورد از سوی جوانان مقاوم فلسطینی در پرتو عقب نشینی بزرگ امت در مواجهه با دشمن صهیونیستی نشان داد که امت اسلامی نمی تواند از وظیفه شرعی خود در قبال آزادی فلسطین از لوث صهیونیست ها کوتاه بیاید و جوانان و علمای مخلص توانایی ایستادگی در برابر دشمن را دارند.

 

تجمع علمای مسلمان لبنان افزود: رژیم صهیونیستی با یاری برخی حاکمان خائن عرب و گروه های تکفیری منحرف درصدد از یاد بردن مساله فلسطین است اما ملت فسلطین به ویژه جوانان اجازه تحقق این توطئه را نداده و فتنه مذهبی نیز نتوانست مسلمانان مخلص را از ادامه حمایت از فلسطین بازدارد.

 

علمای شیعه و سنی لبنان به عاملان این عملیات درود فرستاده و تصریح کردند: همه گروه های فلسطینی باید عملیات نظامی را افزایش داده و از وقوع در اختلافات داخلی خودداری کنند چرا که رژیم صهیونیستی از این اختلافات سود برده و تلاش برای آزادی فلسطین ناکام می ماند.

 

آنان ادامه دادند: دولت خودگردان فلسطین نیز باید هرگونه همکاری با دشمن صهیونیستی به ویژه در زمینه امنیتی را متوقف و از پیگرد مجاهدان خودداری کند. از مسلمانان سراسر جهان می خواهیم گسترده ترین کمک های خود را به فلسطینیان به ویژه خانواده شهدا و مجروحان و کسانی که خانه هایشان ویران شده است، ارسال کنند.

 

در بخش پایانی این پیام تأکید شده است که عملیات تروریستی گروه های منحرف علیه ارتش مصر در رفح تنها به سود دشمن صهیونیستی است و اگر این گروه ها فهم درستی از دین داشتند سلاح خود را به سوی دشمن واقعی امت که اسرائیل است روانه می کردند./980/ب902/د 

ارسال نظرات
captcha