۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۲
کد خبر: ۴۳۱۹۱۶
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران:

لحظه های معنوی ماه رمضان باید با مفاهیم تعالی بخش قرآنی همراه باشد

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با تأکید بر این که توجه به مفاهیم قرآنی در ماه مبارک رمضان فضیلت بالایی دارد، گفت: لحظه های معنوی ماه ضیافت الهی باید با مفاهیم ناب و تعالی بخش قرآنی همراه باشد.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام لطیف صادقی، معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران امروز در جمع مبلغان طرح امین استان در ساری با اشاره به اهميت ماه مبارک رمضان، آن را ماه تهذيب نفس و خودسازي معرفي کرد و افزود: تقويت ايمان و اراده، خودسازي و استکبارستيزي از آثار روزه است.

 

وی تقويت تقوا، ايمان و اخلاص را از نتايج روزه ماه رمضان دانست و افزود: ماه مبارک رمضان بهترين فرصت براي توبه به درگاه خداوند است و خداوند بنده اي را که زمين مي خورد و دوباره بلند شده و مي گويد من راه درست را ادامه مي دهم را دوست دارد.

 

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که در ماه مبارک رمضان، درهاي رحمت به روي بندگان خدا گشوده مي شود و گناهان و لغزش هاي انسان ها مورد غفران الهي قرار مي گيرد، ادامه داد: در اين ماه پرخير و برکت، به قرائت قرآن و عطرآگين کردن فضاي خانه با انوار الهي کتاب آسماني قرآن سفارش شده است.

 

حجت الاسلام صادقی با بیان این که روزه علاوه بر اثرات معنوي در روح و جان انسان، اثرات فردي، اجتماعي، تربيتي، بهداشتي و درماني نيز به همراه دارد، گفت: بر اساس آمار ارائه شده از سوی منابع رسمی میزان جرم و ناهنجاری های اجتماعی در این ماه مبارک بسیار کاهش یافته که این از اثرات مهم روزه داری است.

 

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که در ماه مبارک رمضان یک فضای معنوی و تربیتی خاصی پدید می آید که مانع بروز برخی ناهنجاری های فرهنگی و اجتماعی می شود، خاطرنشان کرد: باید تلاش شود تا دستاوردهای معنوی ماه مبارک رمضان در طول سال مستمر باشد.

 

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان اهمیت و ویژگی‌های معنوی روزه‌داری در ماه مبارک رمضان تصریح کرد: نیت روزه گرفتن باید بر مبنای آگاهی و درک نتایج دنیوی و اخروی آن حاصل شود.

 

معاون تبلیغ حوزه علمیه استان مازندران با اشاره به این که همه ما باید از ظرفیت معنوی ماه مبارک رمضان در جهت رسیدن به قله های بلند معنوی و کمال بهره گیریم، گفت: آنچه امروز امام عصر(عج) از ما انتظار دارد دین دانی، دینداری و دین بانی است تا پله های عبودیت را برای رسیدن به رضوان عظیم الهی بپیماییم.

 

حجت الاسلام صادقی همچنین به اثرات معنوی دعا در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: انسان می تواند با دعا و نیایش زمینۀ صیقل دادن روح از گناه برای درک نورهای رحمت که بر دل انسان های موحد و مومن می تابد را فراهم سازد.

 

وی توجه به مفاهیم قرآنی در ماه مبارک رمضان را یک ضرورت دانست و خاطرنشان کرد: مفاهیم قرآن جزء کاربردی ترین موضوعات در زندگی انسان است به همین دلیل ماه مبارک رمضان فرصتی طلایی برای تدبر و فهم عمیق در کلام الهی است.

 

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با تأکید بر این که توجه به مفاهیم قرآنی در ماه مبارک رمضان فضیلت بالایی دارد، تصریح کرد: لحظه های معنوی ماه ضیافت الهی باید با مفاهیم ناب و تعالی بخش قرآنی همراه باشد.

 

وی با بیان این که یک ماه خودسازی و عبادت خالصانه می تواند، زمینه تقویت روحانی یک سال مصون ماندن از گناه را به وجود آورد، تصریح کرد: مساجد بزرگترین و مقدس ترین سنگر تقوا و پرهیزکاری هستند و باید در ماه رمضان ندای توحید و ایمان از آن به همه جا منتشر شود.

 

حجت الاسلام صادقی در بخش دیگری از سخنان خود به رسالت مهم مبلغان دینی در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: مبلغان دینی باید پیام های ارزشمند الهی را به شیوه ای اثرگذار در جامعه تبیین و تشریح کنند.

 

استاد حوزه علمیه مازندران، شرح احکام دینی و بررسی مسائل روز را موجب رشد و آگاهی مردم بیان کرد و اظهار داشت: کسب آگاهی و روشنگری در مسائل دینی و اجتماعی یکی از اهداف مهم مباحث در مساجد تلقی می‌شود.

 

وی با بیان این که در ماه مبارک رمضان قلوب مؤمنان برای درک مفاهیم ناب دینی کاملاً آماده است، تصریح کرد: برای انتقال پیام نیاز به تبلیغ است و امروز این تکلیف خطیر بر عهده علما و مبلغان دینی است.

 

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که مبلغان دینی باید جایگاه ماه مبارک رمضان و اثرات معنوی آن را به خوبی برای مردم تبیین کنند، گفت: ظرفیت های نهفته در ماه ضیافت الهی زمینه ای برای تهذیب واقعی نفس است./950/202/ب2

ارسال نظرات