اجرای خواهشهای نفسانی افراد وظیفه شرعی نیست
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سید مهدی طباطبایی استاد حوزه علمیه سحرگاه امروز در برنامه تلویزیونی ماه خدا که از شبکه یک سیما پخش شد، گفت: امیرمؤمنان در خطبه 31 نهج البلاغه می فرماید کسانی هستند که از موقعیت ها و پست ها که خدا به آن ها داده پوششی برای معصیت به خداوند درست می کنند.
وی افزود: گناه و معصیت خداوند انواع گوناگونی دارد و انسان از راه های فراوانی می تواند گناه انجام دهد، این افراد از گناهکاران دیگر بدتر هستند چون به نام دین و مروج دین کارهای خود را انجام می دهند که این ها خطرناک است.
استاد حوزه علمیه با بیان این که این افراد خواهش های نفسانی خود را به صورت یک وظیفه شرعی به مردم ارائه و مطرح می کنند، اظهار داشت: اگر مردم ساده اندیش نیز خواهش آن ها را به عنوان وظیفه شرعی تلقی کنند در این حالت خدا و پیغمبر راضی نیستند.
وی ادامه داد: به فرموده امام علی(ع) در زمان ایشان کسانی که به عنوان دین و مروج قرآن کارهای زیادی می کردند بسیار بودند که جسارت های فراوانی به حضرت داشتند، همین امروز نیز کسانی پیدا می شوند از اشخاصی تمجید می کنند که نباید این کار را انجام دهند.
حجت الاسلام طباطبایی با بیان این که گاهی افراد از کسانی به عنوان این که دیندار نیستند نقد می کنند در حالی که فرد نقد کننده خودش دین کمتری نسبت به آن شخص دارد، ابراز داشت: تفاوت بسیاری بین افراد لایق و نالایق وجود دارد.
وی عنوان کرد: درباره افطاری دادن هایی که برای شهرت و ریا باشد و کمک رسانی هایی که با این هدف و برای دنیا صورت گرفته است خداوند متعال می فرماید این کارها باطل است و انسان اجر و مزد خود را باید از کسانی بگیرد که برای آن ها این کارها را انجام داده است.
استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: خداوند نیت و دل پاک از انسان می خواهد؛ هم اکنون به شیعه و پیروان اهل بیت(ع) در بسیاری از جاها توهین ها و جسارت ها می شود که امیدواریم خداوند شیعیان را از زبان افراد تندرو و دنیا پرست در امان بدارد./1323/پ202/ی