اصل زندگی انسان ها در آخرت است
حجت الاسلام علی اصغر الهامی نیا، استاد حوزه علمیه و کارشناس مذهبی و امور دینی استان مرکزی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، بیان کرد: اصل زندگی انسان ها در آخرت است و دنیا فقط کپی و شبه ای از زندگی آخرت می باشد و در آخرت انسان معنی واقعی زندگی را می فهمد.
ایمان به قیامت ایمان غیبی است
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه ایمان به قیامت ایمان غیبی است و انسان باید باور داشته باشد که آخرت و قیامتی در کار استريال گفت: در قیامت عذاب های گوناگونی همچون عذاب شدید وجود دارد اما یک عذاب بسیار دردناک در قیامت وجود دارد که فقط دل را می سوزاند و این عذابی سنگین تر از عذاب های دیگر است.
کارشناس مذهبی و امور دینی استان مرکزی اظهار داشت: انسان فقط با زبان، دست، چشم و گوش خود گناه نمی کند بلکه گاهی با ذهن و دلش نیز گناه می کند مثلا در مورد فردی فکری از ذهن و دل او خطور می کند و موجبات گناه وی را فراهم می کند.
زندگی دنیا فقط مثال و کپی از زندگی اصلی در آخرت است
حجت الاسلام الهامی نیا ادامه داد: زندگی دنیا فقط مثال و کپی از زندگی اصلی در آخرت است امام متاسفانه انسان ها کمتر در رابطه با زندگی آخرت می دانند و کمتر نیز در این مورد سئوال می پرسند.
کارشناس مذهبی و امور دینی استان مرکزی خاطر نشان کرد: عالم برزخ عالمی بین دنیا و آخرت و یک زمان برای انسان ها تا برپا شدن قیامت کبری است و تا آن زمان تمامی انسان هایی که از دنیا می روند در عالم برزخ زندگی می کنند.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه در عالم برزخ اگر کسی در دنیا عذری برای آموختن قرآن کریم داشته به او قرآن را یاد می دهند، اظهار داشت: زمانی که انسان ها می میرند در ظاهر قضیه آنها را درون قبر قرار می دهند در حالی که زندگی آنها فقط در این دنیا تمام شده و آنها زندگی دیگری را در عالم برزخ آغاز می کنند.
اخلاق بد در بهشت، جهنم و قبر هم با فرد همراه خواهد بود
حجت الاسلام الهامی نیا افزود: در عالم برزخ نیز بهشت و جهنم برزخی وجود دارد و روایت شده اگر فرد اعمالش خوب باشد در قبر نیز یک باب از باب های بهشت بر وی گشوده شده و یا اگر اعمالش بد باشد گودالی از جهنم برای او ایجاد می شود.
کارشناس مذهبی و امور دینی استان مرکزی با تاکید بر داشتن اخلاق نیکو و خوب، تصریح کرد: اخلاق بد از انسان هرگز حتی پس از مرگش نیز رها نمی شود و اخلاق بد در بهشت، جهنم و قبر هم با فرد همراه خواهد بود.
حجت الاسلام الهامی نیا خاطرنشان ساخـت: انسان باید به روز معاد ایمان داشته باشد و همین قدر هم که بداند و ایمان داشته باشد که در روز قیامت به حساب و کتاب اعماش رسیدگی می شود کافی است.
استاد حوزه علمیه گفت: انسان ها نیازی نیست که تمام جزئیات را بدانند همین قدر هم که بدانند اگر در قیامت کفه اعمالشان سنگین باشد زندگی راحتی را در پیش خواهند داشت و اگر در کفه اعمال چیزی نباشد راه جهنم را در پیش دارند نیز برای ایمان آنها به آخرت و عالم غیب کفایت می کند.
کارشناس مذهبی و امور دینی استان مرکزی در ادامه یادآور شد: در یعضی از آیات شریفه سوره مبارکه نور به رسیدگی سریع به اعمال بعضی از انسان ها اشاره شده است؛ چرا که به بعضی از انسان ها در قیامت سریع رسیدگی می شود./842/302/ب3