اگر مردم از یک روحانی بدی دیدند به اسلام بدبین نشوند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله محسن فقیهی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، ظهر امروز در درس تفسیر قرآن که در مسجد سلماسی قم برگزار شد، در تفسیر آیه 6 سوره بقره در رابطه با کفار زمان پیامبر(ص) اظهار داشت: هرچه پیامبر(ص) برخی کفار لجوج را انذار می کرد در آنها هیچ تأثیری نداشت و ایمان نمی آوردند ولی آین آیه عمومیت ندارد و نمی شود گفت که انذار بر هیچ کافری اثر نخواهد داشت.
فضای مجازی دامی برای انحراف جوانان از اعتقاداتشان است
وی با بیان این که امروز هم کفار با استفاده از ابزاری مانند فضای مجازی اعتقاد جوانان ما را سست کرده اند، افزود: جوانان قدیم با جوانان امروزی فرق داشتند و در گذشته والدین اهل ولایت و گریه بر اهل بیت(ع) بودند ولی امروز دیگر والدین نمی توانند نقش خود را به خوبی انجام دهند و بچه هایی که نماز شب می خواندند بعد از این که به دانشگاه می روند تأثیر منفی می گیرند و گاهی نماز صبحشان هم قضا می شود.
آیت الله فقیهی چاره اندیشی برای وضعیت جوانان را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: یک مقدار از این سستی ایمان جوانان به خاطر عملکرد روحانیت است زیرا وقتی مردم از روحانیت تجمل و مادی گرایی را می بینند اعتقادشان سست می شود.
وی با بیان این که ممکن است برخی افرادی که اسمشان روحانی است انسان های بدی باشند، گفت: این نباید باعث سستی ایمان افراد شود؛ زیرا روحانیت امروز با روحانیت قبل از انقلاب متفاوت است؛ روحانیت قبل از انقلاب نه پول داشت و نه مقام و حتی مورد تمسخر مردم هم بودند و کسانی که آخوند می شدند قید دنیا را می زدند و از خیلی چیزها محروم بودند.
اگر مردم از روحانی بدی دیدند به اسلام بدبین نشوند
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه با اشاره به این که خیلی از طلبه های امروزی به خاطر مدرک و مقام به این سمت آمده اند، اظهار داشت: برخی انقلابی های بعد از انقلاب به خاطر پست و مقام انقلابی شده اند و مردم باید توجه داشته باشند که اگر از یک روحانی بدی دیدند به اسلام بدبین نشوند.
وی با بیان این که عدالت را باید از حضرت علی(ع) در برخورد با برادرش عقیل آموخت، گفت: در رابطه با حقوق های نجومی از اول انقلاب باید حساس می شدند؛ شهید مطهری گفته است تفاوت میان یک کارگر و مدیر نباید با اختلاف نجومی در حقوق ابراز شود بلکه اگر حقوق یک رفتگر یک میلیون است حقوق شهردار باید یک میلیون و پانصد باشد و این اعتبار اجتماعی است که مدیر را از کارگر متمایز می کند.
آیت الله فقیهی با بیان اینکه حضرت علی(ع) با این که خیلی کار می کرد و پست حکومتی داشت ولی در حد کمترین مردم زندگی می کرد، افزود: اگر ما نمی توانیم مانند حضرت علی(ع) باشیم حد اقل باید خود را به ایشان نزدیک کنیم زیرا این اختلاف حقوق ها از عدالت دور است و خواهیم دید که نهایتاً هم با هم کنار خواهند آمد زیرا از هر طیفی در میان نجومی بگیرها وجود دارد.
وی در ادامه به درجات کفر اشاره کرد و اظهار داشت: متأسفانه امروز در دانشگاه ها به جوانان آموزش می دهند که حتی در حکم خداوند هم چرا بیاورند و دلیل بخواهند که نشان دهنده ضعف در اعتقادات است.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه برخی جوانان جاهل قاصر هستند و بر اثر ندانم کاری گناهی را مرتکب می شوند، خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) می گویند که کسانی که به فکر یادگیری علوم دینی و اعتقادات نیفتاده اند و غافل بوده اند جاهل قاصرند و خداوند از آنها خواهد گذشت.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه با بیان اینکه ما وظیفه داریم ایمان خود را زیاد کنیم، یادآور شد: آیت الله سبحانی می فرمایند امروز دیگر جاهل قاصر وجود ندارد و با این امکانات آموزشی هر کس که مسائل دین خود را نمی داند جاهل مقصر است و عذاب خواهد شد.
کشورها اگر منطق داشته باشند از روز قدس حمایت خواهند کرد
وی در بخش دیگر سخنان خود در رابطه با روز جهانی قدس اظهار داشت: این روز قدس که امام خمینی(ره) آن را بنیان گذاشتند باید مورد حمایت تمام کشورهای دنیا قرار گیرد و به این روز احترام بگذارند زیرا هیچ کشوری حاضر نیست که مورد تجاوز قوم دیگر قرار گیرد و کشورها اگر عقل و منطق داشته باشند باید از این روز حمایت کنند.
آیت الله فقیهی با بیان این که تمام دنیا باید روزی را برای انزجار از متجاوزان قرار دهند، خاطرنشان کرد: معنی روز قدس محکوم کردن تجاوز و حامیان تجاوز است و همه باید بدانند که هیچ مملکتی حق تجاوز به مملکت دیگر را ندارد و این یک حرف حساب است.
وی با بیان این که همه مردم جهان و سازمان ملل و حتی خود مردم اسرائیل می دانند که اسرائیل به خاک فلسطین تجاوز کرده است، گفت: اگر نمی توانیم اسرائیل را از بین ببریم حداقل باید از او اعلام انزجار کنیم و مخالفت خود را از تجاوز ابراز کنیم تا این کار ادامه پیدا نکند./843/پ201/ج1