۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۷
کد خبر: ۴۴۳۰۱۷

رونمایی از 140 عنوان کتاب جدید به دست وزیر آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش در سی و سومین اجلاس روسای آموزش و پرورش از 140 عنوان کتاب جدید‌التالیف پایه دهم رونمایی کرد.
علی اصغر فانی، وزیر آموزش و پرورش

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از وزارت آموزش و پرورش، علی‌اصغر فانی، وزیر آموزش و پرورش در نخستین روز از سی و سومین اجلاس روسای آموزش و پرورش از رونمایی 140 کتاب جدیدالتالیف خبر داد.

فانی در سی و سومین اجلاس روسای آموزش و پرورش ضمن اشاره به نقش معلمان به‌ عنوان اصلی‌ترین عناصر موثر در فرآیند تعلیم و تربیت با اعلام آغاز مقطع پایه دهم از 140 عنوان کتاب جدید‌التالیف رونمایی کرد.

در این آیین فانی به طراحی دروس جدید در پایه متوسطه دوم شامل انسان  و محیط زیست، تفکر و سواد رسانه، کارآفرینی و کارگاه تولید و انسان و سلامت اشاره کرد.

به گفته فانی، این دروس نخستین‌‌بار است که به نظام آموزش و  پرورش اضافه شده‌اند. وی ابراز امید‌واری ‌کرد دانش‌آموزان با این دروس آشنایی کامل‌‌تری با نیازهای اجتماعی، فرهنگی و انسانی پیدا کنند./998/د102/ق

  

ارسال نظرات
captcha