۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۷
کد خبر: ۴۴۵۰۵۶
از سوی مؤسسه سبک زندگی آل یاسین؛

«کتاب و مطالعه در سبک زندگی اسلامی ایرانی» روانه بازار کتاب شد

کتاب «کتاب و مطالعه در سبک زندگی اسلامی ایرانی» از سوی مؤسسه فرهنگی هنری سبک زندگی آل یاسین چاپ و روانه بازار شد.
کتاب «کتاب و مطالعه در سبک زندگی اسلامی ایرانی»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، کتاب «کتاب و مطالعه در سبک زندگی اسلامی ایرانی» نوشته مهدی فدایی از سوی مؤسسه فرهنگی هنری سبک زندگی آل یاسین در سال 1395 چاپ و روانه بازار شد.

 

در بخشی از دیباچه این کتاب می خوانیم: در سبک زندگی امروزی، رقیبان و بدیل های زیادی برای کتاب این یار و ندیم قدیمی انسان، فراهم آمده اما هر چقدر جلوتر می رویم و بیشتر با ارتباطات جدید انس می گیریم، بیشتر درون ما یار مهربان خویش را طلب و جست و جو می کند.

 

هر چند رشد تکنولوژی، موانع فیزیکی دسترسی به کتاب را از میان برد، ولی خود خطری برای رخت بربستن کتاب از زندگی ما شده است. سپری نمودن ساعت ها در صفحات تلگرام موجب شده است بهانه کمبود وقت برای مطالعه کتاب رنگ ببازد و ما را به فکر مشغول کند که: چرا سرانه مطالعه ما اندک است؟!

 

در این اثر سعی شده است، با رویکردی آسیب شناسانه، موانع بررسی شود و سپس راهکارهایی برای رفع آنها و ترویج امر مطالعه و کتابخوانی در جامعه ایرانی ارائه و با تحلیلی نوآورانه آسیب های مطالعه در جامعه ایران دو دو حوزه سخت افزار و نرم افزار بررسی شود.

 

این کتاب در سه فصل با عناوینی همچون «پیشینه، جایگاه و شیوه های مطالعه»، «آسیب شناسی فرهنگ کتابخوانی در زندگی ایرانیان» و «ترویج فرهنگ مطالعه» گردآوری شده که هر فصل به صورت تفصیلی به روشهای مطالعه و فرهنگ مطالعه و آسیب های آن پرداخته است.

 

در فصل اول این کتاب مطالبی از قبیل تعریف، انواع، تاریخچه نگارش و چاپ، کتاب و کتابخوانی در اسلام، جایگاه کتاب و مطالعه در عصر تکنولوژی جدید، وضعیت مطالعه در ایران و جهان، شیوه های مطالعه و کتابخوانی و نقش فرهنگ مطالعه در ارتقای سبک زندگی به چشم می خورد.

 

«حوزه نرم افزار» و «حوزه سخت افزار» از عناوین مطرح شده در فصل دوم کتاب است و در فصل سوم نیز با مطالبی همچون «زیرساخت ها»، «گروه های مرجع فرهنگی» و «مخاطب کتاب(مطالعه کننده)» آشنا می شویم.

 

در بخش نتیجه گیری این کتاب آمده است: از منظر جامعه شناختی توسعه اگر بخواهیم جامعه ای پیشرو داشته باشیم و هر روز فاصله ما از نظر تمدن و تکنولوژی با جوامع پیشرفته بیشتر نشود و نیز از نظر فرهنگی جامعه ای به هنجار داشته باشیم، یعنی ارزش های الهی و انسانی مبنای رفتار ما باشد، باید برای اهمیت و ارزش دادن افراد به مطالعه عمیقا در اندیشه بود و به شکل وسیعی برنامه ریزی کرد، زیرا ما چه بخواهیم، چه نخواهیم تکنیک، دانش و فناوری روز به ما دیکته خواهد شد.

 

کتاب «کتاب و مطالعه در سبک زندگی اسلامی ایرانی» نوشته مهدی فدایی در سال 1395 با شمارگان 1500 جلد و به قیمت 12000 تومان در 166 صفحه از سوی مؤسسه فرهنگی هنری سبک زندگی آل یاسین منتشر شده است./907/پ202/ق

ارسال نظرات
captcha