۱۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۷
کد خبر: ۴۴۷۴۶۹
با اعلام حوزه علمیه خراسان؛

نمایندگی حوزه علمیه خراسان شمالی به مدیریت استانی ارتقا یافت

مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی گفت: با اعلام مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان، حوزه علمیه استان خراسان شمالی از نمایندگی به مدیریت استانی ارتقا یافت.
حوزه علمیه

حجت‌الاسلام حجت سالاری مکی، مدیر حوزه علمیه استان خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، از ارتقای جایگاه مدیریتی حوزه علمیه استان خبر داد و افزود: حوزه‌ علمیه خراسان شمالی که تاکنون تحت عنوان نمایندگی حوزه علمیه خراسان اداره می‌شد، با ابلاغ مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان، از این پس به مدیریت استانی تغییر نام پیدا کرده است.

وی یادآور شد: مدارس علمیه استان خراسان شمالی از سال 1388 تاکنون به‌ صورت نمایندگی مدیریت زیر نظر حوزه علمیه خراسان بزرگ اداره می‌شدند اما از این پس به‌ صورت مدیریت استانی اداره خواهند شد.

حجت‌الاسلام سالاری مکی که دبیر شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی نیز هست، خاطرنشان کرد: با وجود اینکه مدارس علمیه خراسان شمالی از نظر مالی همچنان به حوزه علمیه خراسان بزرگ مرتبط هستند اما از نظر مدیریت استانی مستقل شده‌اند.

حجت‌الاسلام محمد اسفندياري، مسؤول حوزه مديريت حوزه علمیه خراسان نیز در گفت و گویی با اشاره به حكم رهبر معظم انقلاب و تشكيل شوراي عالي حوزه علميه خراسان، اظهار كرد: با ابلاغ مركز مديريت، از اين به بعد حوزه‌هاي علميه خراسان جنوبي و شمالي كه تا پيش از اين عنوان نمايندگي حوزه علميه خراسان را داشتند، به مديريت استاني تغيير نام پيدا كردند تا با همه ظرفيت و جايگاه جديد خود، حركت تحولي و انقلابي حوزه علميه خراسان را ادامه دهند و همسو با برنامه‌های شوراي عالي اين حوزه در تربيت طلابي انقلابي و موفق، كوشش كنند.

وي با اشاره به رويكرد حركت تحولي اين حوزه كه در همه ابعاد آموزشي، پژوهشي، فرهنگي و مديريتي آغاز شده است، گفت: همين علت، موجب ارتقاي جايگاه مديريت حوزه‌های علميه خراسان جنوبي و شمالي در عمليات و كاركرد مدارس علميه شهرستان‌ها خواهد شد.

حجت‌الاسلام اسفندیاری اظهار كرد: امیدواریم مركز مديريت اين حوزه با تركيب و سازمان نفرات جديدي كه به دو مديريت استاني خراسان شمالي و جنوبي اعلام شده است، اقدامهاي بالنده، اساسي، چشمگير و مبتني بر فرمايشات رهبر معظم انقلاب را در برنامه‌هاي آموزشي، پژوهشي و معيشتي طلاب در شهرستان‌هاي اين دو استان شاهد باشد.

وی با بيان اين‌كه به‌ زودی اعضاي شوراهاي استاني حوزه علميه خراسان شمالي و جنوبي نيز اعلام مي‌شوند، گفت: انتظار داريم مديران شهرستاني با توجه به امكانات موجود، مقدمات ايجاد نهضت خدمت‌رساني گسترده به طلاب علوم ديني همراه با بالندگي و پيشرفت بيش از پيش آنان را فراهم كنند.

حجت‌الاسلام اسفندياري حوزه را نهادي با انديشه و عمل انقلابي دانست و اظهار كرد: انقلابي ماندن حوزه‌هاي علميه نياز به كار جدي و همه‌جانبه در همه بخش‌هاي آن دارد كه در اين زمينه همه توان خود را به كار می‌گیریم.

گفتنی است، حوزه علميه خراسان با هزار و 200 سال قدمت و حدود 30 هزار طلبه در حال آموزش در 131 مدرسه علميه تحت نظر دو هزار استاد، پس از حوزه علميه قم دومين مركز حوزوي ايران است.

در استان خراسان شمالی 15 مدرسه علمیه شامل 9 مدرسه علمیه ویژه برادران و شش مدرسه علمیه ویژه خواهران فعال بوده و در سال تحصیلی پیش رو در مجموع هزار و 500 طلبه خواهر و برادر در این مدارس در سطوح یک، دو و سه به تحصیل علوم دینی مشغول می‌شوند./9314/302/ب2

ارسال نظرات