دشمن بر جامعهای که منبر امام حسین در آن وجود دارد مسلط نخواهد شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجتالاسلام والمسلمین ابوالقاسم طاهری، مدیر حوزه علمیه مازندران امروز در جمع خبرنگاران با تسلیت ایام سوگواری امام حسین(ع)، حوزههای علمیه را مهد پرورش علما و روحانیان از گذشته تا به امروز دانست و با بیان اینکه اسلام به مبیّن نیاز دارد، افزود: ائمه مترجم، مبیّن و مفسر آیات قرآن صامت و ناطق بودهاند.
وی با بیان اینکه روحانیت یک جریان علمی، فکری و اثرگذار است، خاطرنشان کرد: هیچ سازمانی از هزار سال پیش تاکنون باقی نمانده جز سازمان روحانیت و دلیل این موضوع نیز ارتباط ائمه و مردم بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین طاهری با بیان اینکه اگر روحانیت با ماجرای غدیر و حادثه عاشورا سرد برخورد میکرد، به اسلام، شیعه و روحانیت ضربه وارد میشد، گفت: عاشورا یک حادثه عادی نبود بلکه یک جنایت علیه بشریت بود.
استاد حوزه علمیه مازندران امام حسین(ع) را حلقه رابط میان روحانیت و مردم عنوان و بیان کرد: به همین دلیل است که هیچ منبری بدون ذکر مصیبت تمام نمیشود.
مدیر حوزههای علمیه مازندران با بیان این که بخش عمده تأثیر روحانیت در مردم به سیدالشهدا(ع) بازمیگردد به قیامهای شیعی در طول تاریخ اشاره کرد و افزود: در همه این قیامها نام امام حسین(ع) مطرح بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین طاهری با اشاره به این که هر کجا دشمن خواست شیعه را تضعیف کند، مراسم امام حسین(ع) و روضهها را هدف قرار داد، ادامه داد: تسلط بر جامعهای که منبر امام حسین(ع) در آن وجود دارد سخت است.
عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان اینکه منکر نفوذ دشمن در جامعه روحانیت نیستیم، متذکر شد: امروز چند جریان انحرافی در داخل و خارج از شیعه دارد فکر انحرافی را به پیکره شیعه تزریق میکند که این تفکرات میتواند در آینده شیعه را از بین ببرد.
این مسؤول یکی از جریانات انحرافی را سیاسی عنوان کرد که به انگلیس بازمیگردد و گفت: اسلام انگلیسی به دنبال ارئه شیعهای خشن، ارتباطناپذیر و دشمن با سایر مسلمانان است.
حجت الاسلام والمسلمین طاهری جریان انحرافی دیگر را مربوط به چالشهای موجود در رفتارها دانست و اظهار داشت: در جریان عزاداری دشمن در تلاش است تا خرافاتی مانند قمهزنی را وارد عزاداری کند.
مدیر حوزه علمیه مازندران ادامه داد: سینهزنی بسیار مقدس است اما خودمان با افراط و تفریط در عزاداریها، رنگ و بوی عزاداری امام حسین(ع) را تغییر دادهایم.
وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر به قیام امام حسین(ع) تقدس بخشید، افزود: دلیل ماندگاری نهضت سیدالشهدا(ع) بیعت نکردن با یزید نبود بلکه امر به معروف و نهی از منکر بود.
عضو شورای حوزه علمیه مازندران تأکید کرد: اگر بر سر سفره امام حسین(ع) نشستهایم، اگر میگوییم «ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند»، باید اهل امر به معروف و نهی از منکر باشیم.
استاد حوزه علمیه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مازندران در طول تاریخ یکی از خاستگاه های مدافعان حریم ولایت بوده است، تصریح کرد: وجود حوزههای علمیه در مازندران یک سابقه دیرینه دارد.
وی با اشاره به وجود 35 حوزه برادران و 21 حوزه خواهران در استان مازندران، اضافه کرد: سال گذشته حدود سه هزار طلبه برادر و سه هزار و 600 طلبه خواهر در حوزههای علمیه مازندران تحصیل کردهاند.
مدیر حوزه علمیه مازندران با بیان اینکه حدود 4 هزار روحانی مقیم در این استان حضور دارند، خاطرنشان کرد: حدود هشت هزار طلبه مازندرانی در قم و بیش از یکهزار طلبه در مشهد حضور دارند.
حجت الاسلام والمسلمین طاهری با بیان اینکه بیشترین قضات روحانی کشور مازندرانی هستند، اذعان کرد: در پنج استان نمایندگان ولی فقیه مازندرانی هستند.
استاد حوزه علمیه در پایان احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر را یک وظیفه دانست و گفت: روحانیان و طلبههای مازندرانی بر انجام این تکلیف تأکید دارند اما منکر ضعفهای موجود نیستیم و نیاز به کمک داریم./950/203ب2