نشست لوزان راه فراری برای تروریست ها و حامیان آنها است
محمدجعفر فلسفی، کارشناس سیاسی و فعال فرهنگی، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به نشست های متعدد درباره پایان بخشی به بحران سوریه به ویژه نشست اخیر لوزان ابراز داشت: آمریکا در صورت مشاهده چالش در برابر طرح ها و برنامه های منطقه ای خود، مذاکره را برای فرار از چنین چالش هایی در پیش می گیرد که بارها آن را با چاشنی فریب و نیرنگ انجام داده است.
کارشناس سیاسی با بیان این که اعتمادی به برنامه ها و طرح های آمریکا وجود ندارد، خاطرنشان کرد: طرح آتش بس موقت مطرح شده در سوریه بهترین سبب در فریبکاری آمریکا است که در پی آن شهر خان طومان به تصرف جبهه النصره آمد و از این لحاظ باید توجه ویژه ای به طرح ها و برنامه های آمریکا شود.
این فعال فرهنگی به افزایش قدرت و اعتماد ارتش سوریه و مقاومت به پیروزی ها در صحنه نبرد اشاره و اظهار داشت: تصرف سرزمین سوریه و اعمال غیرانسانی تروریست ها از سوی هیچ انسانی مورد تأیید نیست و تقویت تروریست ها برای آینده منطقه خطرناک و ایجاد حاشیه امن برای رژیم اشغالگر قدس است.
فلسفی نشست لوزان را راه فراری برای تروریست ها و دست نشاندگان آمریکا در سوریه برشمرد و افزود: این طرح ناقص و تضمینی بر وقوع اتفاقات مثبت پس از توافق و به کرسی نشستن نظریه های جبهه مقاومت و دولت سوریه وجود ندارد.
وی مقاومت را پایان دهنده بحران سوریه دانست و گفت: اشغال سوریه و نقش آفرینی اشغالگران با اتکاء به نیروهای حامی خود ادامه دهنده بحران است که پایان آن با قطع کمک های خارجی ممکن صورت می پذیرد؛ چرا که حمایت ها اوضاع بحرانی سوریه را تشدید و مانع از اتخاذ تصمیم سنجیده خواهد شد.
کارشناس سیاسی با بیان این که سرنوشت سوریه به دست مردم این کشور تعیین می شود، اظهار داشت: طولانی شدن بحران سوریه آسیب های خاص خود را دارد و مذاکرات باید برای تسهیل فضا و اتخاذ تصمیم نهایی از سوی ملت سوریه برای پایان دادن به بحران کشور خود صورت گیرد.
این فعال فرهنگی با اشاره به این که ملت سوریه حمایت از محور مقاومت را پذیرفته است، خاطرنشان کرد: شناخت دوست و دشمن، تقویت روحیه و اعتماد به مقاومت، شناسایی حامیان واقعی دستاوردهای بزرگی برای سوریه هستند که از این لحاظ هم اکنون اوضاع جاری سوریه به سود محور مقاومت است.
فلسفی با اشاره به قصور علمای جهان اسلام در رویارویی با اندیشه های تکفیری ابراز داشت: متأسفانه ظهور اندیشه ها و گروه های تکفیری شاهدی بر عدم عمل علمای جهان اسلام به وظایف خود در مبارزه با تفکرات تکفیری است که عدم تشخیص به موقع آسیب های خود را دارد اما اکنون پس از گذر چندین سال علما به خطر اندیشه های تکفیری واقف و در پی جبران برآمده اند که این اقدامات نیز در سرنوشت نبرد با گروه های تروریستی تأثیرداشته است./302/9456/ب1