۰۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۴
کد خبر: ۴۵۸۲۳۰
مدیرکل صدا و سیمای مركز استان خوزستان مطرح کرد؛

ضرورت برگزاری جلسات فرهنگی استان با حضور آیت الله موسوی جزایری

مدیرکل صدا و سیمای مركز استان خوزستان با اشاره به این که فعالیت های قرآنی استان به مراتب بیشتر از سایر استان ها است، گفت: ان شاالله در راستای بهتر بودن فعالیت های قرآنی جلسات فرهنگی استان یک روز در ماه و با حضور آیت الله موسوی جزایری برگزار شود.
قرآن کریم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، مسلم رحیمی، مدیرکل صدا و سیمای مركز استان خوزستان، در نشست شورای عالی قرآن که امروز در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با اشاره به پخش برنامه جزءخوانی قرآن کریم در ماه رمضان سال کنونی ابراز داشت: این برنامه با حضور 54 قاری در سراسر استان پخش شد که قابل مقایسه با سایر استان ها نبود.

مدیرکل صدا و سیمای مركز استان خوزستان با بیان این که خوزستان، استانی فعال در زمینه فعالیت های قرآنی است، خاطرنشان کرد: کسب رتبه نخست مؤسسه تبیان در تعداد ثبت نام کنندگان در آزمون سراسری قرآن و عترت و رتبه پنجم استان در این زمینه بهترین گواه بر مهیا بودن زمینه فعالیت های قرآنی در استان است.

این مقام مسؤول ابراز امیدواری کرد که جلسات فرهنگی استان یک روز در ماه و با حضور آیت الله موسوی جزایری برگزار شود.

همچنین در ادامه این نشست علی بلاسم، رییس اداره قرآن، نماز و عترت اداره کل آموزش و پرورش خوزستان با نیکو دانستن دغدغه مدیرکل سازمان تبلیغات در ساماندهی و پرورش نخبه های قرآنی خاطرنشان کرد: در دوازده سال کنونی دانش آموزان استان رتبه های اول تا سوم کشور را کسب کردند که در این زمینه اداره قرآن استان جزو ادارات برتر کشوری معرفی شده است.

رییس اداره قرآن، نماز و عترت اداره کل آموزش و پرورش خوزستان با بیان این که کمیسیون آموزش عمومی قرآن به دستور این شورا تشکیل شده است، ابراز داشت: مشکل عمده در آن است که پیش از ماه رمضان دعوت نامه ها و ابلاغیه ها ارسال اما 70% از مدعوان حضور پیدا نکردند.

این مقام مسؤول حمایت های مالی و تبلیغاتی از مؤسسه های قرآنی را خواستار و افزود: مؤسسه های قرآنی مشکل قرآن آموز و تحهیزات را دارند و در زمان کنونی فضای مجازی و رسانه های جمعی بهترین ابزار برای بهره برداری و معرفی مؤسسه ها است.

بلاسم راه اندازی کیوسک های قرآنی برای مطالعات قرآنی و معرفی مؤسسه های قرآنی را خواستار و اظهار داشت: تشکیل اتاق فکر برای بررسی معضلات و مشکلات مؤسسه های قرآنی با حضور مدیران مؤسسه ها و ارائه راه حل در معرفی برترین مؤسسه ها تأثیرگذار خواهد بود.

وی استفاده از پتانسیل و استعداد مؤسسه های قرآنی در خارج از استان و بالعکس مؤسسه های قرآنی فرااستانی در داخل استان را خواستار شد./9456/203/ب3

ارسال نظرات