۰۲ دی ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۷
کد خبر: ۴۶۹۱۵۹
وزیر کشور در شورای اداری هرمزگان:

برنامه ششم توسعه و بودجه 96 براساس اقتصاد مقاومتی نوشته‌ شده است

وزیر کشور با بیان این‌که دولت با تشکیل قرارگاه اقتصاد مقاومتی خود را موظف به عملی‌ سازی اهداف این طرح می‌ داند، گفت: برنامه ششم توسعه و بودجه 96 براساس اقتصاد مقاومتی نوشته‌ شده است.
رحمانی فضلی وزیر کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور عصر امروز در نشست شورای اداری هرمزگان که با محوریت اقتصاد مقاومتی برگزار شد با بیان اینکه امنیت پایدار خواهان اقتصاد قوی است، گفت: از اول انقلاب تاکنون چندین مدل اقتصادی برای کشور توصیه و تجویز شده و به نوعی هر کدام نیز تست شده است، اما مدل اقتصاد مقاومتی یکی از مدل‌ های جدیدی است که مورد تایید همگان است.

وی افزود: سرمایه این نظام مردم آن و حمایت آنهاست، و ما هر اسلحه‌ ای را بسازیم سایرین بهترش را می‌ سازند، و این بدان معنا نیست که اسلحه نسازیم پیش عقلانی است که برای رفاه و آسایش مردم تلاش کنیم.

وزیر کشور با بیان اینکه مقام رهبری تاکیدات و بیانات عمیقی بر روی اقتصاد مقاومتی دارند، تصریح کرد: ما توان انجام هر کاری را داریم کما اینکه حتی الان نیز که شرایط کشور سخت است، موفقیت‌ های زیادی را شاهد هستیم که توسط مردم در حال رقم خوردن است.

وی با بیان اینکه دولت با تشکیل قرارگاه اقتصاد مقاومتی خود را موظف به عملی‌ سازی اهداف این طرح می‌ داند، گفت: برنامه ششم توسعه و بودجه 96 براساس اقتصاد مقاومتی نوشته‌ شده است، چرا که نگاه دولت به اقتصاد مقاومتی، نگاهی ایمانی است و در همه کشور نیز باید به اقتصاد مقاومت دغدغه ذهنی و ایمانی داشته باشیم.

رحمانی‌فضلی تاکید کرد: ما به عنوان مدیران و مسؤولان کشور و استان موظفیم راه‌های ورود مردم به اقتصاد مقاومتی را با ریل‌گذاری و فرهنگ‌سازی مهیا کنیم.

وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی بر منابع، ظرفیت‌های داخلی و بازار و تکنولوژی و سرمایه خارجی به صورت همزمان نیاز داریم، گفت: این امر با توجه به پایداری امنیت کشور می‌تواند راه‌های توسعه را بیش از پیش باز کند.

وزیر کشور افزود: عدالت‌محوری و دانش‌بنیان بودن در تولید از مؤلفه‌های اقتصاد مقاومتی و مورد تاکید مقام رهبری نیز هست که در این راه نیازمند نوسازی و وارد شدن به دروازه‌های دانش‌های جدید هستیم.

رحمانی‌فضلی با بیان اینکه خواهان جذب سرمایه‌ ها در استان‌ ها هستیم، افزود: در حال حاضر با همین قوانین موجود مشکلی در استان‌ های برای جذب سرمایه‌ های داخلی و خارجی نداریم و استان‌ های موفقی نیز در این راستا داریم که نیاز است در این حوزه در استان های همانند هرمزگان بییشتر کار کنیم.

وی با اشاره به اینکه بهره‌ وری سرمایه در کشور بسیار پایین است، بیان داشت: دولت و نظام مصمم بر اجرای اقتصاد مقاومتی و توسعه کشور است، این استان‌ها هستند که می‌توانند مجری خواسته‌ ها و برنامه‌ های ملی باشند.

وزیر کشور دولت یازدهم گفت:‌ خواهان سرعت بیشتری در توسعه هستیم، کما اینکه کشور در حال حاضر در وضعیت بسیار خوبی است و هماهنگی خوبی در بین قوا و سایر ارکان نظام برقرار شده است و باید از این فرصت استفاده کنیم.

رحمانی‌فضلی گفت: باید به نگاه دینی و ایمانی به توسعه کشور با نیات خالص به سازندگی ایران نگاه و فکر کنیم، و ما معتقدیم می‌ توانیم که ایران را به قله‌ های سرافرازی برسانیم، امکانات لازم از جمله دانش تولید، مدیریت و اسباب و امکانات مورد نیاز را می‌ توانیم در اختیار داشته باشیم.

وی گفت: ما در برخی از مسائل دارای اشکالات اساسی، ساختاری و برخی از مسائل مرتبط با قوانین و مقررات، عقب افتادگی تاریخی، عدم توان رقابت با بازارهای بین‌ المللی مواجه هستیم که این امر توان رقابت در تولیدات را از ما گرفته است.

وی با بیان اینکه سخت شدن شرایط به معنای انفعال نیست، اضافه کرد: ما مصمم هستیم که در این راه که امام بزرگوار ترسیم کرده‌ با توان پیش برویم، کما اینکه تاکنون مردم کارهای بزرگی از جمله سرگونی رژیم طاغوت و اداره جنگ را انجام داده‌اند.

وزیر کشور با بیان اینکه کشور در این سال‌ های مواجه با تحریم‌ ها، تهدیدها و فشارهای متعددی بوده است، افزود: اکنون در عرصه بین‌ المللی و منطقه‌ ای به نیروی قابل قبول و تاثیرگذار در بین دوستان و دشمنانمان شده‌ایم.

رحمانی‌فضلی با بیان اینکه در شرایط اخیر که قیمت نفت به 25 دلار رسید، گفت: برخلاف بسیاری از کشورهای منطقه که از صندوق ذخیره ارزی خود پول برداشت کردند ما پول به صندوق ذخیره ارزی دادیم و این نشان از توانمندی‌های کشور و مردم دارد.

وی با بیان اینکه نباید نیمه خالی لیوان را دید، ادامه داد: برای توسعه اساسی کشور، به حرکت و جهادی بزرگ نیاز داریم و چرا که قدرت و عناصر ایجاد تغییرات را بیش از هر زمانی در اختیار داریم به نحوی که با برخورداری از دانش و امکانات در حوزه های مخلتف، دارای قدرتی بیش از 10 برابر از قبل شده‌ ایم.

رحمانی‌فضلی با بیان اینکه برای داشتن نعمت رهبری شکر به جا آوریم، یادآور شد: چه در زمان امام خمینی (ره) و چه در زمان رهبری آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب، شاهد ثبات مدیریت در کشور هستیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه کشور با تغییرات اجتماعی شدید مواجه و این تغییرات به آسیب‌ ها منجر شده است، اضافه کرد: مقام رهبری سال‌ هاست که نسبت به تهاجم فرهنگی هشدار داده‌ بودند و ما متاسفانه آن گونه که باید خوب عمل نکردیم و امروز شاهد بروز تغییرات و آسیب‌ های اجتماعی هستیم.

رحمانی‌فضلی افزود: مقام رهبری بر روی مواردی از جمله سبک زندگی تاکید داشتند و دارند، و حال نیز بر روی اقتصاد مقاومتی تاکید دارند، چرا که راه تدبر و منطق بر این است که به این گونه مواردی توجه داشته باشیم.

وزیر کشور، با بیان اینکه جغرافیای ایران در طول تاریخ دخالت در ایران را متحمل کرده و می‌کند، افزود:‌ خوش‌خیالی است که فکر کنیم اگر به بقیه کاری نداشته باشیم، بقیه هم کاری به ما ندارند، بلکه حتی با رجوع به تاریخ درمی‌ یابیم که جغرافیای ما همواره مورد تجاور قرار گرفته‌ کما اینکه ما هیچ وقت قصد دخالت در امور سایرین را نداریم.

رحمانی‌ فضلی افزود: در کنار نشست‌ های مرتبط با اقتصاد مقاومتی آن‌که خیلی تعیین‌کننده است، ایمان به اقتصاد مقاومتی است و باید به این امر نیز ایمان داشت که اقتصاد مقاومتی متعلق به دولت خاصی نیست، بلکه متعلق به مردم و نظام است.

وی با بیان اینکه اگر خواهان رفاه و عزت هستیم باید خوب کار کنیم، تاکیدکرد: در کنار توصیه، باید کیفیت‌ ها و قیمت‌ محصولات را متناسب و تعدیل کنیم؛ بنیان‌ های قوی اجتماعی تاثیری مستقیم بر روی حفظ استقلال و تداوم پایداری امنیت کشور دارد./851/پ202/ج1

ارسال نظرات