۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۱
کد خبر: ۴۷۷۷۶۸
معاون آموزش حوزه های علمیه خواهران خبر داد؛

آغاز پذیرش حوزه های علمیه خواهران در 470 مدرسه علمیه

خالقی از آغاز پذیرش حوزه های علمیه خواهران در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا از 15 بهمن ماه در 470 مدرسه علمیه و راه اندازی مدارس آزاد علمیه ویژه خواهران در قم خبر داد.
خالقی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، محمود خالقی، معاون آموزشی حوزه علمیه خواهران کشور ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران که در مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران برگزار شد با اشاره به اینکه احداث و راه اندازی حوزه های علمیه برای خواهران از برکات انقلاب بود، گفت: در زمان حکومت طاغوت امکان تحصیل علوم دینی نه تنها برای زنان بلکه برای بسیاری از مردان فراهم نبود؛ اما به برکت انقلاب اسلامی زمینه تحصیل طلاب خواهر در حوزه های علمیه فراهم شد.

وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی در کنار ارتقای سطح ارزشی زن و خانواده زمینه ساز تحول در عرصه تحصیل علوم دینی برای بانوان شد، افزود: امروز بانوان به برکت انقلاب در سراسر کشور بدون محدودیت زمانی و مکانی می توانند در سطوح مختلف حوزوی تحصیل کنند.

معاون آموزشی حوزه علمیه خواهران با اشاره به آغاز نام نویسی حوزه های علمیه خواهران از 15 بهمن ماه تصریح کرد: در حال حاضر 470 مدرسه در سراسر کشور آماده پذیرش خواهران علاقه مند به تحصیل علوم دینی هستند.

خالقی با بیان این که علاقه مندان برای تحصیل علوم دینی و اسلامی که دارای مدرک سیکل، دیپلم یا بالاتر هستند می توانند در مقاطع مختلف تحصیلی حوزه های علمیه خواهران مورد پذیرش قرار گیرند، ادامه داد: علاقه مندان برای ثبت نام در مدارس علمیه می توانند به صورت حضوری به مدارس علمیه مراجعه کرده و یا در سایت مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران به نشانی اینترنتی www.whc.ir نام نویسی کنند.

وی با اشاره به شرایط ثبت نام در مقطع سطح دو یعنی کارشناسی افزود: این مقطع بدون آزمون ورودی و تنها با مصاحبه اخلاقی به صورت تمام وقت و پاره وقت طلبه می پذیرد و نیاز به شرکت در آزمون ورودی نیست.

معاون آموزشی مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران با تأکید بر اینکه در حال حاضر امکان تحصیل در 13 رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد و سطح سه برای بانوان طلبه در نظر گرفته شده است، ادامه داد: در سطح چهار یعنی دکترا نیز امکان تحصیل در دو گرایش تفسیر تطبیقی و فقه خانواده برای بانوان وجود دارد.

خالقی تصریح کرد: در حال حاضر امکان تحصیل در سطح چهار تنها در هفت استان کشور برای بانوان وجود دارد و در مابقی استان های کشور سطح چهار راه اندازی نشده است.

وی ادامه داد : در حال حاضر حدود 394 مدرسه سطح دو یعنی کارشناسی و 195 مدرسه سطح سه کارشناسی ارشد و 11 مدرسه در سطح چهار در مناطق مختلف کشور فعال هستند که در حال حاضر 73 هزار و 916 بانوی طلبه مشغول به تحصیل در مقاطع مختلف بوده و در سال جاری نیز 38هزار و 889 بانوی طلبه از مدارس علمیه سطح کشور در مقاطع مختلف تحصیلی فارغ التحصیل شده اند.

خالقی با بیان اینکه در سال گذشته 20 هزار نفر در مقطع کارشناسی حوزه علمیه خواهران ثبت نام کرده بودند، گفت: از این مجموع تنها 14 هزار نفر مورد پذیرش قرار گرفتند.

وی تصریح کرد: همچنین در سطح سه یعنی کارشناسی ارشد در سال گذشته سه هزار و 400 نفر ثبت نام کرده بودند  که در مجموع از این تعداد هزار و 500 در مدارس پذیرفته شدند.

معاون آموزش حوزه های علمیه خواهران ادامه داد: در سال گذشته در سطح چهار یعنی دکترا نیز  در سطح 372 تن ثبت نام کرده بودند که از این تعداد نفر در مدارس پذیرفته شدند.

راه اندازی مدارس آزاد علمیه ویژه خواهران در قم

خالقی در ادامه با اشاره به راه اندازی مدرسه آزاد علمیه ویژه خواهران در قم تصریح کرد: در راستای بهره مندی از اساتید برجسته خواهر و برادر حوزه علمیه قم و امکان انتخاب آزاد استاد برای طلاب خواهر، مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران اقدام به راه اندازی مدرسه آزاد علمیه خواهران مانند مدرسه فیضیه کرده است تا از این طریق امکان استفاده از علمای شاخص و اساتید برجسته فراهم شود.

وی اظهار کرد: در حال حاضر نظام های آموزشی موجود در حوزه علمیه خواهران در حال بازنگری است تا امکان تحصیل در سطح دو یعنی مقطع کارشناسی به صورت گرایشی برای طلاب خواهرا فراهم شود و همچنین تعداد واحدهای موجود در سطح سه و چهار نیز تغییر خواهد کرد.

معاون آموزشی حوزه علمیه خواهران کشور با اشاره به خدمات آیت الله شرعی برای حوزه علمیه خواهران یادآور شد: آیت الله شرعی در شکل گیری نظام و حوزه های علمیه اقدام های شایسته ای را انجام داده است و در این زمینه حوزه های علمیه خواهران پیشرفت های خود را مرهون تلاش های این عالم ربانی هستند./968/پ202/ی

ارسال نظرات