استیضاح وزیر راه در یک فرایند کارشناسی شده شکل گرفته است
![محمد حسین فرهنگی](/Original/1395/09/02/IMG10400401.jpg)
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری رسا، محمدحسین فرهنگی، نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز در صحن علنی مجلس شورای و در موافقت با استیضاح وزیر راه و شهرسازی، گفت: موضوع استیضاح آخوندی از معدود مواردی است که به صورت کارشناسی مطرح و تدوین شده است و وزیر مورد نظر باید به مسایل به صورت کارشناسی پاسخ دهد.
وی افزود: متن بر حاشیه ارجحیت دارد و باید عملکرد افراد بر مسایل سیاسی، باندی و شخصی غلبه داشته باشد.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی، بیان داشت: از هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی به دلیل تاخیر در خصوص به جریان انداختن استیضاح وزیر راه و شهرسازی گله داریم، اما بابت جلسه امروز از ایشان تشکر میکنیم.
وی افزود: آیی ننامه داخلی مجلس حداکثر 17 روز مهلت تعیین کرده در حالی که از 95/9/14 زمان طرح استیضاح به کمیسیون است، تاکنون بیش از 2 ماه گذشته است و در این فاصله تخلفاتی رخ داد که از تفصیل آنها میگذرم.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: آنچه که عنوان میشد بررسی برنامه ششم مانع کار بوده با صراحت بند «و» ماده 184 آیین نامه داخلی مجلس صحیح نیست./856/پ202/ص