۱۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۲
کد خبر: ۴۸۴۸۲۵
آیت‎الله مظاهری:

اقتصاد مقاومتی راه حل مشکلات مردم است

حضرت آیت‎الله مظاهری گفت: اگر همه تلاش و کوشش جدی بکنند تا مشکلات اقتصادی حل شود، این کار ممکن است.
آیت الله مظاهری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حضرت آیت‎الله حسین مظاهری پنج‎شنبه شب در مسجد حکیم با تسلیت شهادت حضرت زهرا(س)، گفت: حضرت فاطمه زهرا(س) از نظر نسبی و از نظر حسبی فضایلی دارند که هیچ کسی نظیر آن را ندارد، پدر و مادر او در عالم بی‎نظیر است، شوهر و فرزندان او نمونه‎ای در عالم ندارند و همه این‎ها سبب می‎شود که شخصیت حضرت زهرا(س) یک شخصیت بی‎نظیر باشد.

وی افزود: بعد از رحلت پیامبر اکرم(ص)، فرشته امین خداوند حضرت جبرییل(ع) بر فاطمه زهرا(س) نازل می‎شد و در این مدت مطالبی را بر ایشان نازل می‎کرد و در طی دو سه ماه بعد از شهادت حضرت محمد(ص)، مصحف فاطمه زهرا(س) شکل گرفت، همه گفته‎اند نمی‎دانیم مصحف چیست، چون همه چیز در قرآن وجود دارد اما من عقیده دارم قانون اساسی در زمان ظهور در مصحف حضرت فاطمه وجود دارد.

رییس حوزه علمیه اصفهان با بیان این‎که در زمان ظهور حکومت از آن معصومان و اهل‎بیت(ع) است، ابراز کرد: به دست شیعه و به رهبری امام زمان(عج) پرچم اسلام روی کره زمین افراشته می‎شود و قانون و عدالت اسلام سراسر جهان را دربرمی‎گیرد و این یک حکومتی به نام حکومت امام زمان(عج) می‎خواهد و بعد از آن هم ماجرای رجعت پیش می‎آید و این حکومت طولانی هم می‎شود و بیش از میلیون‎ها سال طول می‎کشد، در روایات می‎خوانیم امام حسین(ع) به اندازه‎ای حکومت می‎کند که ابروهای ایشان سفید می‎شود.

وی خاطرنشان کرد: امام زمان(عج) می‎فرمایند که حضرت زهرا(س) برای ما اسوه و الگو هستند و در زمان ظهور فرمانده کل قوا هستند و مصحف ایشان قانون اساسی حکومت است، حکومت از آن ائمه(ع) است و این حکومت از آن عترت پشتوانه قرآن دارد و علم قرآن دارد و به تفسیر اهل‎بیت(ع) است.

حضرت آیت‎الله مظاهری ادامه داد: اصل قضیه مصحف حضرت فاطمه(ع) به قول امام خمینی(ره) بسیار بالا است که به واسطه جبرییل(ع) وحی به حضرت زهرا(س) می‎شده و آن وحی را حضرت زهرا(س) به امیرالمؤمنین(ع) می‎داده و ایشان می‎نوشته‎اند که کتابی شده که اکنون در اختیار امام زمان(عج) است.

وی به فضیلت دیگری از فاطمه زهرا(س) اشاره و خاطرنشان کرد: سوره «هل أتی» همه‎اش در فضیلت و برای حضرت زهرا(س) نازل شده است، ایشان فهمانده است که به هر اندازه که می‎توانیم به فکر دیگران باشیم، باید باشیم، به هر اندازه بتوانیم می‎شود، ولو ایثار و گذشت و فداکاری پیش بیاید، دیگر این‎که ایشان ساده‎زیست بودند و ذره‎ای تجمل‎گرایی در زندگی ایشان نبوده است.

استاد اخلاق حوزه علمیه اصفهان ابراز کرد: حضرت زهرا(س) در 9 سال 4 فرزند تحویل جامعه داد و بیشتر شوهر ایشان در جنگ بود که 84 جنگ برای امام علی(ع) پیش آوردند و هم ساده‎زیست بودند و خانه‎داری و شوهرداری می‎کردند در این 9 سال بسیار بالا بوده و اهل کار و تلاش و کوشش بوده است.

وی گفت: اقتصاد اسلامی به ما می‎گوید اگر کار و تلاش و کوشش اجتماعی در زندگی باشد، اگر جدا همه کار و تلاش و کوشش مفید انجام بدهند، مستغنی می‎شویم، همین اقتصاد مقاومتی که رهبر معظم انقلاب که بسیار روی آن پافشاری دارد و از ابتدای نظام هم فی‎الجمله پیدا شد و ما خودکفا شدیم و دیگر به طور نسبی احتیاج به خارج نداشتیم بر همین اساس است، تلاش و کار و کوشش انسان را مستغنی می‎کند و متأسفانه الان برگشتیم و رسیدیم به این‎جا که اکنون احتیاج داریم نه تنها در گندم بلکه برای علوفه هم محتاج هستیم، کار مفید نیست و بیکاری هم فراوان است.

حضرت آیت‎الله مظاهری با تأکید بر اهمیت ساده‎زیستی در جامعه، ادامه داد: این ساده‎زیستی هم خیلی عجیب است و ساده‎زیستی است که می‎تواند اقتصاد را صددرصد رونق بدهد، خیلی ساده، الان در این ایران که نظام جمهوری اسلامی حکم‎فرما است اگر ساده‎زیستی رواج داشته باشد، خیلی از مشکلات حل می‎شود، در ازدواج مهریه‎ها، مهر‎السنه باشد و جهیزیه‎ها به اندازه احتیاج باشد، ما می‎توانیم این مسأله ازدواج را حل کنیم، الان دخترهای ما در خانه و پسرها مجرد هستند به دلیل تجمل‎کرایی که گناه آن هم بسیار بالا است و جامعه را دچار فقر کرده است.

وی گفت: الان جامعه ما از نظر اقتصادی در فساد عجیبی است، اقتصاد مقاومتی نداریم، همه درس می‎خوانند برای این‎که یک پست اداری اشغال کنند، پست اداری که کار نشد، پول‎خوری شد، این مغازه‎ها که برِ خیابان‎ها می‎کشند و هزارتا مغازه در یک خیابان درست می‎شود این کار نشد، بلکه باید کار تولیدی و پس از آن توزیعی شکل بگیرد و این اقتصاد مقاومتی می‎شود و این را نداریم و فقر داریم و بدتر از این به دنبال تجمل‎گرایی هستیم و به جای قانون مواسات تجمل‎گرایی بر ما حکم‎فرما است و باید در راه حضرت زهرا(س) باشیم.

رییس حوزه علمیه اصفهان خاطرنشان کرد: نمی‎خواهیم دقیق مثل حضرت زهرا(س) بشویم که بسیار سخت است، نمی‎خواهیم این جهیزیه‎ها عجیب و گناه‎آلود و تجملی وجود داشته باشد، امام علی(ع) برای ازدواج تنها زره خود را فروختند، 500 درهم و آن را آوردند برای حضرت رسول(ص) و ایشان یک جهیزیه مایحتاج و ضروری تهیه کردند، خلاف جهیزیه‎های ما که بیشترش تجملی است و این سبب بیچارگی اجتماع و پدر و مادر است./914/202/ب2

ارسال نظرات
captcha