دولت از وارداتی که به کشاورزان ضربه می زند، جلوگیری کند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین سید مجتبی میردامادی در سخنرانی شب گذشته که در مسجد الغفور خیابان سروش برگزار شد، گفت: همه باید در خدمت به خلق خداوند، از یکدیگر سبقت بگیرند.
وی در ادامه مبحث راه های رسیدن به معرفت الله، افزود: در جلسات گذشته عرض کردیم که یکی از راه های رسیدن به معرفت الله از طریق کشف و شهود بود؛ انسانی که در دنیا به مقام کشف و شهود می رسد آن چه را که عموم مردم از دیدن یا درک کردن آن عاجز هستند، می بیند و درک می کند.
حجت الاسلام والمسلمین میردامادی با بیان این که راه رسیدن به معرفت الله از طریق کشف و شهود برای هر انسانی میسر نیست، بیان کرد: عموم انسان ها باید از راه هایی همچون علم، عقل، وحی و تاریخ به وجود خداوند و قیامت پی ببرند، چرا که مقام کشف و شهود مقامی بسیار بالا است و یقینی در حدّ عین الیقین می خواهد.
امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به آیه هفدهم سوره مریم که می فرماید «فَاتَّخَذَتْ مِنْ دُونِهِمْ حِجَابًا فَأَرْسَلْنَا إِلَیْهَا رُوحَنَا فَتَمَثَّلَ لَهَا بَشَرًا سَوِیًّا»، اظهار کرد: پدر حضرت مریم(س) به سبب این که بچه دار نمی شد، نذر کرد که اگر بچه دار شود، او را در حجره ای در بیت المقدس معتکف کند و با این که خداوند او را صاحب فرزند دختر کرد ولی به نذرش جامه عمل پوشاند.
استاد اخلاق حوزه علمیه ادامه داد: زمانی که حضرت مریم(س) در حجره خود مشغول عبادت بودند، مردی بسیار زیباد وارد اتاقشان شد، حضرت مریم(س) تعجب کردند و گفتند پناه می برم به خداوند، چه کسی به تو اجازه ورود به حجره من را داده است، آن شخص به حضرت مریم(س) گفت، نگران نباش من مأموری از جانب پروردگار هستم و آمده ام تا تو را به فرزندی بزرگوار بشارت دهم؛ حضرت مریم(س) با تعجب به آن شخص گفتند من قصد ازدواج ندارم چگونه با چنین شرایطی من صاحب فرزند می شوم، آن فرشته گفت، خداوند قصد دارد تو و فرزندت را آیتی برای جهانیان قرار دهد.
وی گفت: در زمان حضرت موسی(ع) و حضرت عیسی(ع)، افرادی از دنیا دل می بریدند و در مکان های مقدس معتکف می شدند؛ در صدر اسلام ابوذر غفاری خدمت پیامبر(ص) رسید و عرضه داشت، من می خواهم به کوه ها بروم و مشغول عبادت شوم، پیامبر(ص) فرمودند، در اسلام رهبانیت ممنوع است، وظیفه تو این است که در میان مردم باشی و با خدمت به آن ها سیر الی الله داشته باشی.
حجت الاسلام والمسلمین میردامادی در تشریح اهمیت خدمت به خلق اظهار کرد: انسان باید تا آن جا که می تواند به افراد دیگر کمک کند؛ بهترین شغل ها آن شغل هایی است که سود و منفعتش بیشتر به مردم برسد؛ شغل دامداری و کشاورزی با وجود این که درآمد بالایی ندارد ولی به سبب این که این شغل ها منفعت زیادی به مردم می رساند، مشغول بودن به این دو شغل خیلی سفارش شده است.
امام جمعه موقت اصفهان تأکید کرد: متأسفانه در کشور ما کشاورزان عزیز زحمات زیادی می کشند تا محصولاتشان به بار بنشیند و عده ای گردن کلفت با هماهنگ کردن با برخی از مسؤولان میوه های خارجی وارد می کنند و کشاورز بیچاره مجبور می شود محصولاتش را با قیمت بسیار پائین به بازار عرضه کند؛ قیمت میوه های خارجی در بازار بسیار گران تر از آن قیمتی است که وارد می شود و کسی به این مسأله رسیدگی نمی کند.
استاد اخلاق حوزه علمیه با بیان این که باید تا آن جا که می توانیم کار کنیم، اظهار کرد: بازنشسته شدن غلط است، باید تا آن جا که می توانیم در راستای خدمت به خلق خداوند تلاش کنیم.
وی ادامه داد: حضرت مریم(س) زن بسیار عفیفی بودند تا جایی که گفته می شود یک نفر نامحرم یک تار موی ایشان را ندیده بود ولی خداوند بدون واسطه ایشان را حامله کرد و فرزندی به ایشان بخشید که در تاریخ نامش باعظمت شد.
حجت الاسلام والمسلمین میردامادی در ادامه با انتقاد از وضعیت رسیدگی به بدحجابی، خاطرنشان کرد: افرادی که منکر حجاب داشتن هستند، مسلمان نیستند، مسأله حجاب مسأله دین اسلام نیست، در اسلام نیز شیعه و سنی حفظ حجاب را یک اصل اساسی می دانند؛ در مکان هایی که زنان و مردان مجبور هستند در کنار یکدیگر کار کنند، باید هر دو ملتزم به عفت و حجاب باشند.
امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به منقولات تاریخی، اظهار کرد: یکی از کشف و شهوداتی که برای پیامبر(ص) اتفاق افتاد راجع به پادشاه حبشه بود؛ پادشاه حبشه در اوایل اسلام به عده ای مسلمان پناه داد و نگذاشت کفار آن ها را بکشند.
وی خاطرنشان کرد: زمانی که پیامبر(ص) به مسلمانان دستور داد برای در امان ماندن از شر مشرکان به حبشه پناهنده شوند، مشرکان طی نامه های متعدد از پادشاه حبشه خواستند تا مسلمانان را به عنوان عده ای آدمکش تحویل حجاز بدهد ولی او نپذیرفت و از مشرکان خواست تا برای برگزاری مناظره ای با مسلمانان به حبشه بروند؛ وقتی مشرکان به حبشه رفتند، پادشاه حبشه از مسلمانان خواست تا وارد جلسه مناظره شوند، مناظره شروع شد و نماینده مسلمانان که نامش جعفر ابن ابی طالب بود آیاتی از سوره مریم را تلاوت کرد، پادشاه حبشه با شنیدن آیات اشکش جاری شد و دست رد به سینه مشرکان زد، سپس طی مکاتباتی با جعفر ابن ابی طالب به طور مخفیانه به دین اسلام گروید.
حجت الاسلام والمسلمین میردامادی در پایان افزود: روزی پیامبر(ص) به همراه اصحاب در حال رفتن بودند که پیامبر(ص) به مسلمانان فرمودند، توقف کنید تا بر بدن نجّاشی یعنی همان پادشاه حبشه نماز بخوانیم؛ فاصله مدینه با حبشه بسیار زیاد بود ولی پیامبر(ص) با کشف و شهود از مرگ نجاشی باخبر شدند و از فاصله زیاد بر جسم او نماز خواندند./867/201/ب2