ضرورت تعامل مطلوب بين عوامل اجرايي و نظارت بر انتخابات استان قم
![استاندار](/Original/1396/01/19/IMG19332596.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی استانداری قم، سيد مهدي صادقي استاندار قم در جلسه هماهنگي هيئت هاي عالي نظارت بر انتخابات شوراهاي اسلامي شهر و روستاي استان قم طي سخناني با اشاره به اهميت انتخابات در نظام اسلامي اظهار داشت: همه بايستي براي برگزاري انتخابات باشكوه تلاش كنند.
وي با بيان اينكه در حوزه ي نظارت و اجرا هيچگونه مشكلي در سطح استان قم نداشته ايم افزود: تعامل بسيار خوبي بين همه ي عوامل برگزار كننده ي انتخابات شكل گرفته است.
استاندار قم با اشاره به اينكه انتخابات شوراهاي اسلامي شهر و روستا مصادف با انتخابات رياست جمهوري است افزود: اين مسئله حساسيت هاي اين انتخابات را افزايش مي دهد.
صادقي ادامه داد: در استان قم يكي از حساسيت هاي ايجاد شده تقليل تعداد افراد شوراي اسلامي شهر قم است كه موجب افزايش رقابت ها مي شود.
وي با تاكيد بر فراهم سازي زمينه و بستر برگزاري قانوني انتخابات ، خاطرنشان كرد: مجموعه ي عوامل دولت خود را متعهد به چارچوب ها مي دانند و با هر كسي كه فعاليت غيرقانوني داشته باشد به صورت جدي برخورد خواهد شد.
نماينده عالي دولت در استان با بيان اينكه همه مكلف و ملزم به اجراي قانون هستيم خاطرنشان كرد: خوشبختانه قانون شفافيت لازم را دارد و جايي براي تحليل و توجيه وجود ندارد.
استاندار قم با اشاره به اينكه استان قم در انتخابات مجلس شوراي اسلامي شاخص ترين استان كشور بود خاطرنشان كرد: اميدواريم با تعامل و هماهنگي مسئولان شاهد برگزاري انتخاباتي با شكوه در قم باشيم./872/د102/ی