كانديداها اخلاق انتخاباتی را مدنظر قرار دهند
به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، حجت الاسلام ناصر رفيعي سه شنبه شب در هفتمين همايش انتظار ويژه برنامه ميلاد امام زمان(عج) هيأت شهداي درب يلان كاشان، با اشاره به اينكه امروز مهارت گفتاري در جامعه وجود ندارد، گفت: بعد از مناظره كانديداهاي انتخابات اختلاف سليقه پدر و پسر براي انتخاب نامزد انتخاباتي، نبايد منجر به بي احترامي به والدين شود.
وي با اشاره به اينكه برخي اوقات اخلاق مناظره وجود ندارد، گفت: نامزدهاي رياست جمهوري، قبل از برگزاري مناظره بايد يكدوره درس اخلاق را پاس مي كردند.
حجت الاسلام رفيعي بر حفظ آبروي افراد در مناظره هاي كانديداهاي رياست جمهوري تأكيد كرد و اظهار داشت: پايه و اساس جمهوري اسلامي ايران بر پايه خون هزاران شهيد استوار است و با نظام هاي سياسي آمريكا و اروپا تفاوت فاحشي دارد.
وي با اشاره به اينكه پيامبر اكرم(ص) با پول مردم را جذب نكرد، گفت: با پول نمي توان مردم و دلها را جذب كرد اما با پول مي توان راي كسب كرد، بنابر اين اين اخلاق پيامبر اكرم(ص) بود كه همه را جذب اسلام و دين كرد.
استاد برجسته حوزه علميه با اشاره به اينكه مجلس پيامبراكرم(ص) مجلس حلم و حيا و صداقت و امانت بود، گفت: عدم حلم و تحمل يكديگر در جامعه امروز اسلامي ما سبب شده تا اختلافات خانوادگي و درگيري و آمار طلاق درحال افزايش باشد.
حجت الاسلام رفيعي همچنين مجلس پيامبراكرم(ص) را مجلس حيا و رعايت حريم يكديگر دانست و بر رعايت حيا و رعايت حريم يكديگر از سوی نامزدهاي انتخاباتي رياست جمهوري و شوراهاي اسلامي تأكيد كرد و افزود: بزرگان و شخصيت هاي ما از مسؤوليت فرار مي كردند اما امروز براي تصاحب مسؤوليت به يكديگر دروغ ميگويند و آبروي يكديگر را خدشه دار ميكنند.
به گفته وي، از شيخ انصاري درخواست پذيرش مرجعيت شيعه را كردند اما او نپذيرفت و آن را به سعيد العلما در مازندران كه در مباحثه از خودش قوي تر مي دانست حواله داد، اما سعيد العلما نپذيرفت و گفت، شيخ انصاري بيشتر از من درس خوانده است مرجعيت به او مي رسد.
حجت الاسلام رفيعي با اشاره به دلائل محبوبيت بزرگان و مرجعيت دين، گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامي اولين كسي بود كه در خبرگان با انتخاب خودش مخالفت كرد و گفت من زير بار مرجعيت نمي روم چرا كه قم يكصد نفر مرجع ديني دارد و آنها را انتخاب كنيد، اما وقتي مرجعيت را برعهده او گذاشتند پذيرفت.
وي تهمت به يكديگر براي كسب آراي مردم را مردود دانست و افزود: مجلس پيامبراكرم(ص) مجلس صدق و صداقت بود و دروغ در آن جايگاهي نداشت.
اين پژوهشگر حوزوي در ادامه با اشاره به اينكه پيامبراكرم با زبان خود سبب رنجش افراد نمي شد اما امروز بيشترين رنجش ها با زبان و بيشتر گرفتاريها از عدم كنترل زبان است، گفت: چه بخواهيد و نخواهيد، دو جريان سياسي اصولگرا و اصلاح طلب در كشور فعال هستند و حاميان و طرفداران هر دو جريان سياسي اصولگرا و اصلاح طلب ميليوني هستند و هيچكدام را هم نمي توان حذف كرد.
حجت الاسلام رفيعي با يادآوري اينكه دو جريان فكري در ايران از زمان امام خميني(ره) آغاز شد و امروز به دو جريان اصلاح طلب و اصولگرا رسيده است، عنوان كرد: اگر هر دو جريان اصولگرا و اصلاح طلب خطوط قرمز را كه خون شهدا، وصيت نامه امام، اصل ولايت فقيه، اصل مبارزه با استكبار و اصل دفاع از نظام و جمهوري اسلامي است را بشكنند بايد حذف شوند.
وي افزود: هر دو جريان اصولگرا و اصلاح طلب به نظام و رهبري و ولايت فقيه و خون شهدا معتقد هستند اما روش ها متفاوت است، بنابراين اجراي مُر قانون و رعايت خطوط قرمز و تحمل يكديگر از سوی هر دو جريان لازم است.
به گفته وي، همه سر سفره انقلاب هستيم و اختلاف سليقه اشكالي ندارد، بنابر اين هر شش نفر نامزد رياست جمهوري كه از سوی شوراي نگهبان تأييد شدند صلاحيت رياست جمهوري را دارند در غير اين صورت تأييد نشده بودند.
حجت الاسلام رفيعي يادآور شد: رهبر معظم انقلاب مي فرمايد، رأي دادن به افراد خيلي مهم نيست، اصل انتخابات مهم است، از اين رو حضور حداكثري در انتخابات مهم است و اين حضور حداكثري، تأييد نظام است.
وي يادآور شد: امام خميني(ره) كشور را به گونه اي مهندسي كرده است كه اركان كنترل كشور از سوی ولايت فقيه اداره ميشود و تبعيت از رهبري توسط جريان هاي سياسي در كشور حاكم است و اگر خطايي هم وجود داشته باشد با تذكر رهبري حل و فصل مي شود./1307/۲۰۲/ب2