آسیبهای حوزه زنان نوعی تهاجم فرهنگی برای از بین بردن اعتقادات بانوان است
حجت الاسلام علی رمضانی، مدیر مسؤول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد قزوین در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، با اشاره به آسیبهای جامعه زنان، گفت: امروز خانواده یکی از مهمترین نهادهای مترقی در جامعه است، متأسفانه در دهههای اخیر کارکرد این نهاد بسیار کمرنگ شده است که بزرگترین دلیل آن را میتوان افزایش آسیبهای اجتماعی وارد شده بر زنان دانست.
وی در ادامه با اشاره به علت افزایش آسیبهای اجتماعی در حوزه زنان و بانوان جامعه، افزود: از مهمترین علل این آسیبها ورود فضاهای مجازی و شبکههای اجتماعی به درون نهاد خانواده است که با هدف کمرنگ کردن ارزشهای اعتقادی و اسلامی پذیرفته شده در خانواده به ویژه میان بانوان است.
مدیر مسؤول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد قزوین در ادامه با اشاره به مهمترین مصادیق آسیبهای اجتماعی در حوزه زنان، اظهار کرد: یکی از آسیبها در حوزه زنان بحث بدحجابی است که متأسفانه تا حد زیادی به ارائه الگوهای نادرست در این حیطه بستگی دارد، در حقیقت بانوان از این راه مورد یک نوع تهاجم فرهنگی قرار گرفتهاند که در درازمدت پویایی و اعتقاد را از آنها خواهد گرفت.
وی در ادامه بالا رفتن آمار طلاق را از دیگر مصادیق آسیبهای اجتماعی در حوزه زنان دانست و ابراز کرد: از جمله آسیبهای اجتماعی که در حوزه زنان وجود دارد بحث طلاق است که متأسفانه در دهههای اخیر رشد چشمگیری داشته است و در مقابل بالا رفتن سن ازدواج هم موجب بوجود آمدن چالش شده است که برای برطرف کردن آن باید راهکارهای جدی پیش بینی شود.
حجت الاسلام رمضانی در ادامه با اشاره به فرارسیدن لیالی پر ارج و منزلت قدر، تصریح کرد: شبهای قدر زمان و فرصت خوبی است که انسان با نگرشی به احوال خود زمینه تغییر و تحول را در درون خود ایجاد کند و با تزکیه و تهذیب نفس بتواند خود را هر چه بیشتر به خداوند متعال نزدیک کرده و به رستگاری برسد.
وی در پایان گفت: امیدواریم با همکاری مسؤولان و نهادهایی که مرتبط با خانوادهها به ویژه بانوان هستند بتوانیم گامی مؤثر در جهت رفع آسیبهایی که در حوزه زنان مطرح است برداریم و آنها را برطرف کنیم و در آیندهای نزدیک شاهد رشد و شکوفایی زنان در تمام عرصههای فرهنگی و اجتماعی باشیم./873/۲۰۲/ب2