آیت الله نور مفیدی در دیدار با محسن رضایی:
مدیریت علمی در همه زمینه ها باید در کشور ایجاد شود
خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در استان گلستان در دیدار با محسن رضایی گفت: در مجموع هر کس که بیاید صلاح مملکت و نظام را باید در نظر بگیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، دکتر محسن رضایی کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ظهر امروز با آیت الله سید کاظم نور مفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان دیدار و گفتگو کرد.
نماینده ولی فقیه در گلستان در این دیدار خطاب به رضایی گفت: حرف ها و برنامه هایتان را در سفرها و سخنزانی هایتان دیدم و شنیدم و مشخص شد که شما با برنامه و بر اساس علمی که در دوران جنگ از خودتان دارید و نیز به مسایل کشور واقف بوده اید به صحنه آمدید.
آیت الله نور مفیدی با تاکید بر اینکه باید با مدیریت علمی در همه زمینه ها در جامعه کار کرد گفت: مدیریت علمی در همه زمینه ها باید در کشور ایجاد شود.
امام جمعه گرگان با بیان اینکه باید همانطور که شما در جنگ مدیریت می کردید و اجازه حضور نیروهای اثر گذار را در پیروزی جنگ تحمیلی دادید افزود: شما و همه نامزدها باید با تأسی از این فرهنگ برای اصلاح جامعه و نظام تلاش کنید.
آیت الله نور مفیدی افزود: به نظر من با توجه به پیچیدگی که در کشور وجود دارد اجرای طرح دولت ائتلافی در این برهه از زمان کمی سخت است چرا که جمع کردن افکار متفاوت و حضور طیف های مختلف در قالب دولت ائتلافی نیاز به یک مدیریت با برنامه و اصولی دارد و امید است شما از پس این دولت برآیید.
نماینده ولی فقیه در گلستان تاکید کرد: درمجموع هر کس که بیاید صلاح مملکت و نظام را باید در نظر بگیرد.
دکتر محسن رضایی کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نیز در این دیدار گفت: برنامه دولت ائتلافی را برای دوستان معرفی کردم و دیدم که آنها نیامدند، بنابراین خودم آمدم تا نسبت به پیاده سازی این دولت اقدام کنم.
وی با اشاره به اینکه طی دو سه هفته ای که وارد استانهای مختلف شدم موج حضور جوانان و شور و هیجان آنها برای حماسه حضور، مرا جهت شرکت در انتخابات امیدوارتر کرده است گفت: اگر دوران انقلاب توانستیم شاه را از کشور بیرون کنیم و در دوران جنگ صدام را از کشور برانیم به واسطه حضور سرداران و برادران رزمنده بسیجی چون شهید همت ها و باکری ها بوده است که آنها نمونه بارز ایثار و پایمردی بوده و با تکیه بر منش آنان می توانیم تغیرات اساسی در مدیریت کشور ایجاد کنیم.
رضایی با بیان اینکه در حال حاضر زمینه احیای تفکر دولت ائتلافی در کشور فراهم است خاطر نشان کرد: تجربه نشان داده است حضور افراد متخصص باید در کشور بهتر شود.
کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه ظرفیت فرهنگی جامعه را برای ایجاد دولت ائتلافی مناسب ارزیابی کرد و گفت: این دولت با طرح و برنامه عادلانه می تواند تورم و بیکاری را درکشور رفع کند.
وی در ادامه افزود: من مشکلات کشور را می دانم و کار با تیم های مختلف کشور آشنا هستم و امید به پیروزی دارم.
ارسال نظرات