۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۱
کد خبر: ۵۰۶۷۶۹
معاون پژوهش حوزه علمیه استان مرکزی:

مرحله نهایی جشنواره علامه حلی در استان مرکزی برگزار می شود

معاون پژوهش حوزه علمیه استان مرکزی با بیان اینکه مرحله نهایی جشنواره علامه حلی در استان مرکزی برگزار می شود، گفت: امسال ۴۰۰ مقاله به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و پس از دو مرحله ارزیابی یک چهارم مقالات به مرحله نهایی راه پیدا کرد.
معاونت پژوهش حوزه علمیه استان مرکزی

حجت الاسلام مهدی مرادی معاون پژوهش حوزه علمیه استان مرکزی در با خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، در رابطه با جشنواره علامه حلی ویژه طلاب استان مرکزی، بیان کرد: طلاب حوزه های علمیه استان مرکزی در جشنواره های گوناگون حضور فعالانه داشته اند و سبب افتخار آفرینی های بسیاری شده اند.

ارسال 400مقاله استان مرکزی به دبیرخانه جشنواره علامه حلی

معاون پژوهش حوزه علمیه استان مرکزی با بیان اینکه مرحله نهایی جشنواره علامه حلی در استان مرکزی برگزار می شود، بیان داشت: امسال 400مقاله به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و پس از دو مرحله ارزیابی یک چهارم مقالات به مرحله نهایی راه پیدا کرد.

حجت الاسلام مرادی خاطر نشان کرد: پس از سال ها که این جشنواره در دیگر استان های کشور برگزار می شد و جشنواره علامه حلی در استان مرکزی برای دومین سال در حال برگزاری است.

معاون پژوهش حوزه علمیه استان مرکزی با اشاره به رشد مثبت و استقبال خوب و ارزنده طلاب استان مرکزی در این جشنواره، گفت: سال گذشته حدودا 10مقاله به مرحله نهایی و کشوری راه یافتند که این تعداد، رقم بسیار خوبی برای استان مرکزی محسوب می شود.

رشد چشمگیر طلاب استان مرکزی در حوزه مقاله نویسی

حجت الاسلام مرادی افزود: امسال با توجه به رشد چشمگیر طلاب استان مرکزی در حوزه مقاله نویسی 80اثر به مرحله نهایی راه پیدا کردند و امیدواریم در سال های آینده نیز این رقم افزایش یابد و شاهد رشد بیش از پیش طلاب استان مرکزی در فعالیت های گوناگون باشیم.

معاون پژوهش حوزه علمیه استان مرکزی با اشاره به اهداف برگزاری جشنواره علامه حلی، اظهار داشت: این جشنواره با هدف ترغیب و تشویق طلاب استان مرکزی به پژوهش، طرح توسعه جشنواره استانی علامه حلی را برگزار کردیم.

جشنواره علامه حلی موتور پژوهش حوزه‌های علمیه سراسر کشور

حجت الاسلام مرادی در ادامه در رابطه با ویژگی های جشنواره علامه حلی، ابراز داشت: یکی از ویژگی‌های مهم این جشنواره نسبت به سایر جشنواره‌های علمی و پژوهشی صدور کارنامه پژوهشی است که در آن نظر ارزیابان، نقاط قوت و ضعف در اختیار صاحب اثر قرار می‌گیرد.

معاون پژوهش حوزه علمیه استان مرکزی بیان داشت: جشنواره علامه حلی موتور پژوهش را در حوزه‌های علمیه سراسر کشور به حرکت درآورده و بیشترین تأثیر را در نهادینه کردن فرهنگ پژوهش و جهت‌دهی به طلاب پایه‌های ابتدایی به سمت پژوهش داشته است.

شایان ذکر است، 5000هزار طلبه در 23 حوزه علمیه در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می کنند./842/۳۰۲/ب۱

ارسال نظرات