منزلت اجتماعی زن سبب ارتقای هرچه بیشتر آرمان های بلند جامعه می شود

حجت الاسلام مهدیار زارع مدیر حوزه علمیه حضرت ولی عصر (عج) رودان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب پیرامون موقعيت زن در خانواده گفت: به فرموده معظم له زن مدير خانه است، اين توصيفي كاملا دقيق فرهنگ ساز است، هر مجموعه اي براي پويايي و بقاي خود، نيازمند يك مديريت صحيح و كارآمد است و مديريت موفق فقط فراهم كردن بودجه و ابزار مورد نياز و تهيه مايحتاج مجموعه نيست، ممكن است همه اين موارد و همه اسباب و عوامل مديريتي فراهم باشد اما مجموعه خوب مديريت نشود.
کارشناس دینی در ادامه با بیان اینکه خانواده سازماني است كه مديريت آن بيش از آنكه ابزار و وسايل رفاهي بخواهد، نيازمند ارتباطات صحيح و پايدار است افزود: اين ارتباطات جز از راه محبت و عشق ورزي بين اعضا حاصل نمي شود، مديريت زن در خانواده به گونه اي است كه افزون بر آنكه امور اجرائي خانه را رتق و فتق مي كند.
حجت الاسلام زارع همچنین اضافه کرد: برنامه ريزي، سازماندهي، آموزش، ايجاد امنيت، كنترل و نظارت، همه و همه در حكمي نانوشته بر عهده زن در خانواده است.
مدیر حوزه علمیه رودان گفت: اينها هنر واقعي خاص زن نيست، مهمترين ويژگي مديريت زن در خانه اين است كه همه اين امور را با مودت، عشق و عاطفه بين اعضاي خانواده معماري مي كند و بناي خانه را به زيبايي مي سازد، ارزش هر خانه به در و ديوار و وسعت و مصالح آن نيست بلكه به گرمي ارتباطات و محبت و عشق حاكم بر آن فضاست كه اين به طور ویژه كار زن است.
وی ادامه داد: مادر تنها مديري است كه خود را وقف خانواده مي كند و هيچ چيز جز رشد و كمال و رضايت اهالي خانواده، انگيزه او نيستند.
کارشناس دینی تصریح کرد: زن، نقش سازندگی غیر مستقیم تاریخی خود را مدیون اخلاق ویژه جنسی خود، یعنی حیا و عفت و تقوا و دورباش زنانه است.
حجت الاسلام زارع با تاکید بر اینکه فهم سیاسی و آگاهی از زمان که یکی از آگاهی های لازم برای هرانسان است؛ در سایه مشارکت اجتماعی محقق می شود، افزود: یکی از انگیزه های دعوت به حیات اجتماعی زنان، بالارفتن شخصیت علمی و معنوی و اجتماعی آنان است که بدون آن دست یافتنی نیست و یا با دشواری همراه است.
کارشناس دینی همچنین ابراز داشت: اسلام نه تنها زن را از اجتماع دور نمی کند بلکه منابع متعددی ثابت می کنند که اسلام با هدف تحقق مفهوم واقعی توسعه، که همانا توسعه هماهنگ مادی و معنوی با هم است؛ به زنان اجازه داده تا با رعایت شئونات خاص یک زن مسلمان، استعدادهای بالقوه خود را رشد داده و از حداکثر توانایی های خود استفاده کنند که این امر منجر به آرامش مردان و زنان در جامعه و پیشبرد هرچه بیشتر آرمان های بلند جامعه می شود.
مدیر حوزه علمیه رودان، حجاب را مهمترین شرط حضور اجتماعی زنان در اسلام عنوان کرد و از پوشش به مثابه رسانه ای ارتباطی و به عنوان کنشی اجتماعی نام برد و گفت: مهمترین شرطی که اسلام برای حضور و نقش آفرینی زنان در عرصه های مختلف علمی و اجتماعی، درنظر گرفته؛ داشتن پوشش و حجاب کامل است./302/851/ب1