۲۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۱:۱۶
کد خبر: ۵۱۷۴۰۹
حجت الاسلام خیر محمدی مطرح کرد؛

مأموریت الهی پدر در خانواده/تلاش دشمن برای مقابله با نهاد خانواده

معاون آموزش اداره عقیدتی سیاسی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء، گفت: خانواده در کلام الهی به عنوان یکی از نشانه های قدرت، حکمت و برنامه ریزی خداوند متعال و به عنوان مکانی امن برای اعضای خانواده قلمداد شده است.
حجت الاسلام خیر محمدی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام محمد خیر محمدی، معاون آموزش اداره عقیدتی سیاسی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص)، شامگاه امروز در آیین اختتامیه نهمین دوره بصیرت خانواده کارکنان منطقه پدافند هوایی شهید نصر اصفهانی، هدف از برگزاری دوره های بصیرت را تحقق امر رهبر معظم انقلاب در مبارزه با تهاجم فرهنگی عنوان کرد و گفت: ایشان تأکید ویژه‌ای بر صف آرایی در مقابل تهاجمات فرهنگی دشمن به ویژه در بعد خانواده دارند تا جایی که صف آرایی در مقابل دشمنی که سالهاست تهاجمات ضد فرهنگی خود را آغاز کرده است را وظیفه شرعی و دینی هر انسان دلسوز می دانند.

وی با اشاره به آیه 21 سوره مبارکه روم تصریح کرد: خانواده در کلام الهی به عنوان یکی از نشانه های قدرت، حکمت و برنامه ریزی خداوند متعال و به عنوان مکانی امن برای اعضای خانواده قلمداد شده است، این در حالی است که وجود چنین مکان امن و آسایش و پناهگاه ایمان و رشد و بالندگی را شیطان و فریب خوردگانش بر نمی تابند و همواره تلاش می کنند این مامن الهی را به نابودی بکشانند.

حجت الاسلام خیرمحمدی با اشاره به سند 2030، اظهار کرد: اگر زوایای مختلف این سند ننگین را بررسی کنیم خواهیم دید که هدف از اجرای آن در کشورها و جوامع، تضعیف خانواده است، به عنوان مثال کشورهایی که این سند را بپذیرند ملزم اند تمام نماد هایی که در راستای تقویت خانواده است مانند تکریم روز پدر، مادر و امثال اینها را از بین ببرند.

معاون آموزش اداره عقیدتی سیاسی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء خاطرنشان کرد: در یک خانواده سالم و ایمانی، هرکدام از اعضای خانواده اگر دچار تشویش و نگرانی شوند به این مأمن الهی پناه می آورد و در صورتی که چارچوب الهی خانواده برقرار باشد، آرامش اعضا را به دنبال خواهد داشت، سیستم شیطانی با وجود این پناهگاه مخالف است و هر لحظه در پی ضربه زدن به آن است.

مدیریت خانواده تسوط پدر یک مأموریت الهی است

وی در ادامه با بیان اینکه خانواده به عنوان یک نهاد مهم اجتماعی نیاز به مسؤول و رهبر دارد افزود: نظر اسلام در این خصوص حاکمیت پدر است ولی نه به این معنی که پدر ارباب خانواده و دیگران رعیت او باشند بلکه به این معناست که پدر مدیریت خانواده را بر عهده دارد و مسؤول اداره خانواده و تحقق اهداف الهی آن و مصونیت آن از خطرات و ضربات مهلک است.

حجت الاسلام خیرمحمدی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم، تصریح کرد: این مأموریت خطیر پدر یک مأموریت الهی است و وظیفه مادر در این بین، همراهی و همدلی و کمک به پدر در انجام مأموریت خویش است که انجام موفقیت آمیز مأموریت پدر وابسته به این همراهی و همکاری مادر می‌باشد.

وی بر اهمیت نقش آفرینی والدین در تربیت تأکید کرد و گفت: هر کدام از اعضا در این خصوص کوتاهی کنند، خسارت های جبران ناپذیری به خانواده وارد خواهد شد و مقصرین با توجه به آیات ابتدایی سوره مبارکه انشقاق، مجازات خواهند شد و بالعکس انجام موفقیت آمیز این ماموریت الهی در روز قیامت، سعادت ابدی را به دنبال خواهد داشت .

علت سقوط بعضی اشخاص در عذاب الهی باور نداشتن به قیامت است

معاون آموزش اداره عقیدتی سیاسی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء، با توجه به آیات 13 و 14 سوره مبارکه انشقاق، علت سقوط بعضی انسان ها در عذاب بی پایان الهی را عدم باور قیامت توصیف کرد و افزود: این حقیقت عظیم و باور واقعی آن است که حس مسؤولیت پذیری انسان را برانگیخته و وادار به مراقبت دائمی خویش و خانواده خود می کند.

 وی انس با قرآن کریم و تلاوت روزانه آن همراه با تدبر در آیات  را یکی از راههای مصونیت خانواده در برابر خطرات دشمن برشمرد و اظهار کرد: تأکید سازمان عقیدتی سیاسی بر تربیت حافظان قرآن کریم در تمام مقاطع، به همین دلیل است.

حجت الاسلام خیرمحمدی در ادامه به نقش حجاب در حفظ خانواده اشاره کرد و گفت: حجاب را باعث آرامش و مصونیت است، امروز کمترین آسیب متوجه خانواده‌های باحجاب است و بالعکس بیشترین آسیب ها و خطرات متوجه خانواده هایی است که حیا و عفت را به کلی فراموش کرده اند.

معاون آموزش اداره عقیدتی سیاسی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء، با تأکید بر اهمیت وجود عفت و پاکدامنی در پدر و مادر، تصریح کرد: قطعا این عفاف به فرزندان خانواده نیز منتقل خواهد شد، عفو و گذشت از خطاها و حفظ ارزش یکدیگر را نیز جزء مهمترین راههای تقویت بنیه خانواده است و لازم است به این موضوع توجه جدی صورت بگیرد./1304/پ۲۰۱/ب۱

ارسال نظرات