فراوانی فساد دلیلی بر انجام گناه نیست
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین حسین انصاریان، استاد حوزه علمیه، در حسینیه محبان الزهرا(س) گفت: امام علی(ع) در کتاب نورانی نهج البلاغه اشاره به چهار موضوع مهم میکنند و می فرمایند «خوش به حال آن کسی که با این چهار حقیقت زندگی کند».
وی تقوا پیشه کردن در برابر امواج فساد و تباهی را یکی از آن چهار حقیقت بیان کرد و اظهار داشت: انسان نباید این تصور را که در جامعه فساد آلود نمیتواند با تقوا زندگی کند را داشته باشد چنین تفکری از اساس باطل است.
استاد حوزه علمیه با اشاره به تاریکترین ادوار تاریخ، ابراز کرد: دوران زندگی امامان معصوم(ع) سیاهترین دوران تاریخ از نظر فساد و تباهی بوده است و بسیاری از مردم در این عصر در تاریکی زندگی میکردند.
حجت الاسلام والمسلمین انصاریان ادامه داد: دوران خلافت بنی امیه تا اوایل زندگی امام محمد باقر(ع) و سپس دوران بنی العباس از تاریکترین ادوار بود که قریب به یک قرن طول کشید و بیش از 90 درصد مسلمانان در این ایام بی دین شدند.
وی افزود: بی دین شدن مردم نتیجه ترویج و گسترش فساد در جامعه و محروم شدن آنان از اهل بیت(ع) بود اما در همین حین افرادی مانند میثم تمار در اوج پاکی و تقوا زندگی میکردند بنابراین انسان میتواند در اوج فساد دین خود را حفظ کند.
این مفسر قرآن کریم با اشاره به اینکه در قیامت خداوند عذر هیچ گناهکاری را نمیپذیرد، گفت: بسیاری از انسانها در دنیا به جای آنکه به حق روی آورند به باطل تمایل پیدا میکنند در حالی که انسانهای با تقوا هرچند تعدادشان اندک است اما بر همگان حجت هستند.
حجت الاسلام والمسلمین انصاریان ادامه داد: پیامبر(ص) میفرمایند: بهشت نتیجه سختی است که مؤمن از ترک گناه متحمل میشود؛ صبر و شکیبایی در برابر گناه بسیار با ارزش و ستودنی است.
این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه فراوانی فساد دلیلی بر انجام گناه نیست، تصریح کرد: آنانی که در بوران و تندبادهای فساد دین خود را حفظ میکنند مورد احترام ائمه معصومین(ع) قرار میگیرند.
این مفسر قرآن کریم در پایان خاطرنشان کرد: انسان اگر مؤمن باشد حرمتش از کعبه نزد خدا سنگینتر و با ارزشتر است./813/پ۲۰۲/ی